Yuriivna

І як я раніше його не помічала?

І як я раніше його не помічала?

Є багато девайсів з цієї тематики,але я напишу саме про зволожувач повітря,оскільки я їм користуюсь особисто та маю свою думку про нього.

На фото доволі бюджетний зволожувач,він куплений не тут і я не знайшла схожого,тому відмічати не буду,відмічу тільки аналог еферної олії апельсину,саме своєї фірми олійки також не знайшла.

  • Чому раніше його не купляла?

На це запитання знайти відповідь доволі важно мені,не знаю чому.Хоча такі девайси з'явлись вже давно,але я не дуже уважно стежу за введенням таких пристроїв у звичайне людське життя.Зараз багато чого з'являється у моді,багато новинок,які стосуються здоров'я,або тих винаходів,які значно полегшуюсь наше буденне життя,ось наприклад робот-пилосмок.Тому,я можу десь почути про класні штуки,якими користуються знайомі,але купляти одразу не біжу,бо остаточно не знаю,потрібно воно мені чи ні.

  • Як користуватися?

Тут все просто,головне це залити води в ємність зволожувача,почекати поки намокне фільтр,який всередині та увікмнути кнопку,попередньо приєднати зволожувач до павербанку або розетки.

Головне це змінювати вчасно фільтр,я докупила їх окремо.Рекомендується змінювати фільтр 1 раз у 2 місяці,але я все ж таки буду змінювати його 1 раз в 1-1,5 місяці.Наливаю в резервуар очищену воду,не з крану.

  • Чому вирішила купити?

Загалом у багатьох він вже був,а я вже і забула про нього.Якось,коли я ще ходила до майстра,у якої робила нігті,я зустріла його там.Деякий час я спостерігала за тим паром,який він виділяв,потім вирішила спитати чи це зволожувач?Так це був він.Він стояв біля квітів,які були у горщиках,доречі як потім виявилося це дуже зручно,люди які мають квіти,спеціально ставлять такі пристрої для зволоження рослин.Я подумала,що гарний девайс,ну виходить з нього пар,але яка користь,має ж бути сенс цієї покупки?

Почитавши про нього,вирішила його купити,але подумала придбати спочатку зволожувач невеликого об'єму та бюджетний.І ось він вже у мене на столі,по-перше він виконує функцію нічника,гарно світиться різними кольорами,має два режими,з перервою зволожує та з неприривною струєю.Влітку зволожувач трохи освіжає приміщення,там де було сидіти дуже важко і спекотно,вже легше себе почуваєш,але для великої кімнати цього об'єму недостатньо,потрібен дещо більший резервуар для води.

Наприкінці осені та на початку зими,я часто зіштовхуюсь з такою проблемою як пересушування повітря,це відбувається через те,що починається опалювальний сезон,повітря в кімнате сухе,починає доволі відчутно першити у горлі,тому для мене зволожувач є великою перевагою.Доречі,якщо у Вас його немає,а вже увімкнули опалення та повітря сухе,можно застосувати вологий рушник,який потрібно розтелити на теплі батареї,тоді повітря у приміщенні таким чином буде зволожене.

  • Які ефірні олії додаю?

Додаю олії різних ароматів та різних виробників,у деяких аромат яскравий,у деяких ні.Лише уникаю ароматів евкаліпту,хвойних запахів та надто солодких.

Моїми фаворитами є олії лимону,апельсину,грейпфруту,лемонграсу,лаванди.

Додам декілька слів про ефірну олію,яка є на фото.Вона має дуже насичений аромат,тільки коли відкриваєш коробку вже відчуваєш аромат апельсину,який має ноти гіркоти,але коли додавши до зволожувача,гіркота не так відчувається,все ж таки це більше в міру солодко-цитрусові ноти.Також не потрібно додавати надто багато олії у ємність,тому що так можна "забити" фільтр та випаровувач.Однієї або максимум двох капель буде достатньо на 250 мл води.

Тож рекомендую придивитися до такого девайсу,якшо Ви ще його не придбали)

І як я раніше його не помічала?
І як я раніше його не помічала?