saybeautyk

Гідрофільна олія Medi peel з лактобактеріями

Гідрофільна олія Medi peel з лактобактеріями
Гідрофільна олія Medi peel з лактобактеріями

Пакування продукту класичне - кортонна коробка, в якій пляшечка з олією. Мені подобається мінімалістічний дизайн і те, що пляшка є прозорою - це дуже зручно для відслудкування витрати продукту.

Я не фоткаю текстуру, тому що це звичайнісінька рідка олійка.

Щодо аромату - спочатку мені вона пахла соняшниковою олією, але потім я зрозуміла, що ні. Це не трави. Описати не можу. Можливо такий аромат має соєва олія? Не знаю. Можу сказати, що запах доволі ненав'язливий і ті, в кого не чутливий нюх можуть його навіть не вловити.

Про склад. Всюди зазначено, що основу олії (80%) складає олія андіроби, але в тому складі, який знайшла я (на коробці засобу) в основі стоїть соєва олія. Тому і в своєму огляді я буду стверджувати те, що зазначено на коробці. Також тут присутні ще багато олій, зокрема такі як жожоба, оливкова, кукурудзяна, абрикосових кісточок, соняшникова, вечірної примули і та сама олія андіроби (має протизапальні властивості). В цілому склад дуже насичений, присутні також екстракти центели азіатської , зеленого чаю , що є дуже корисним для жирної/проблемної шкіри.

У використання продукт мені сподобався - економна, гарно розноситься по обличчю і розчиняє макіяж, добре емульгується. Повністю змивається, не залишаючи ніякої жирної плівки. Дозатор зручний - він не плюється і видає хорошу порцію продукту, а найголовніше - не тече. Це важливий момент.

Але я не можу сказати, що ця олія мене вразила. Це просто чергова хороша олія, яка виконує свої функції та проходить мимо. Я, наприклад, не побачила жодної різниця з гідрофілкою Skinbar? яка в рази дешевше коштує.

До придбання рекомендую - проблемній шкірі цей продукт цілком ок. Хороша, якісна олія.