Mila__Mi

Сироватка для обличчя тонізуюча "Coffeine" від Lapush.

Сироватка для обличчя тонізуюча "Coffeine" від Lapush.

Раніше від бренду пробувала глиняну масочку, залишаю посилання на детальний відгук про неї ➡️ https://club.makeup.com.ua/post/15155/

Пізніше вирішила спробувати сироватку, обрала тонізуючу в перехідний період між сезонами весна-літо. І так, вона в мене вже давно закінчилася, тому можу поділитися повним враженням про неї.

Сироватка для обличчя тонізуюча "Coffeine" від Lapush.

🔸Дизайн мінімалістий в спокійних тонах, приємний для очей 👀

🔸Пляшечка виконана з дуже якісного скла, це радує. В такому випадку засіб краще зберігається і при випадковому нагріванні пляшки скло не виділить таких шкідливих речовин, як би це могло бути з пластиком.

Ну і на сонці краще взагалі ніякі засоби не тримати 😃 Це так, раптом ви на декілька хвилин відволікалися і залишили засіб на підвіконні де потрапляють сонячні промені ☀️

🔸Зручна піпетка, яка набирає необхідну кількість засобу, але за рахунок досить рідкої консистенції видає не краплинку, а виливає десь 1,5 краплини. Тому тут треба пристосуватися. Але це не є проблемою ☝🏻

🔸Натуральний склад, основними компонентами якого є: кофеїн, екстракт зеленої кави та зеленого чаю, гіалуронова кислота, трегалоза, алантоїн, сорбітол та амінокислоти (фенілаланін, таурин, аргінін).

🔸Аромат, один з найголовніших факторів у виборі будь-якого доглядового засобу (та й не тільки).
І він як на мене тут просто чудовий, персиково-квітковий, трохи пудровий. В кінці відчутна легка кавова нотка. Він ніжний та ненасичений. Я би і крем такий хотіла і ще щось з догляду з таким ароматом 🥰

🔸Консистенція як я вже сказала, досить рідка, чимось нагадує емульсію. Завдяки цьому легко розподіляється і досить швидко поглинається. Липкості не залишає.

🔸Дуже добре зволожує, тонізує шкіру, трошки зменшує набряклість. Нормалізує мікроциркуляцію крові та насичує шкіру корисними речовинами. Робить шкіру більш еластичною, трохи вирівнює тон та покращує загальний вигляд.

Склад-ціна радує, ефект порадував. Единий мінус, швидко закінчується 😀 Гадаю, що вона підійде всім типам шкіри. Влітку можна використовувати соло, або з дуже легким кремом. В прохолодну пору року обов'язково з кремом.

А чи візьму вдруге? Так, я би взяла її і вдруге і втретє. Та також цікаво спробувати інші сироватки від бренду.

А ви щось пробували від Lapush? Можете щось порадити?