YuliHrytskoff

Крем для обличчя з пробіотиками Revuele Probio Skin Balance Probiotic Face Cream

Крем для обличчя з пробіотиками Revuele Probio Skin Balance Probiotic Face Cream

Мікробіом – це невидима, проте дуже багаточисельна, система мікроорганізмів, що заселяє не тільки наш кишківник, але й шкіру. Але дуже важливим є підтримувати цю екосистему в балансі, щоб забезпечити хороше функціонування всього організму в цілому та шкіри зокрема. Тому, коли я побачила крем для обличчя з пробіотиками Revuele Probio Skin Balance Probiotic Face Cream, вирішила спробувати, тим більше, що перед цим я вже користувалась кремом для чутливої шкіри від вказаного бренду і залишилась ним дуже задоволеною. Тож сьогодні мова йтиме саме про даний крем.

Крем для обличчя з пробіотиками Revuele Probio Skin Balance Probiotic Face Cream

Крем приїхав до мене запакованим у картонну коробочку з детальним описом інформації про засіб від виробника на обороті.

Всередині коробки знаходилася пластикова прозора баночка, у яку, власне, й розфасований крем для обличчя. Баночка симпатична, виконана якісно, візуально імітує скло.

Під кришечкою знаходилась пластикова захисна мембрана.

Об'єм крему стандартний – 50 мл.

Характеристику даного крему я розпочну, звичайно ж, з декількох слів про його склад. І, в цілому, він доволі непоганий як для засобу із категорії мас-маркету! Виробник не обманув, у складі крему справді є пробіотик – інулін, який підживлює корисні бактерії, що заселяють поверхню нашої шкіри, таким чином забезпечуючи певну рівновагу мікробіому. Окрім цього, до складу входять ферменти лактобактерій Lactobacillus, що активізують процеси оновлення шкіри та відновлюють її захисні функції, а також такі важливі складові, як ніацинамід, бісаболол, аллантоїн, гліцерин. Решту компонентів складу є допоміжними та більш-менш безпечними.

Консистенція засобу кремова, дуже легенька та ніжна. Текстура однорідна. В цьому кремі в міру все – і жирність, і густина.

Колір - білий.

Запах легенький косметичний, приємний, дуже ніжний та ненав’язливий. Деякий час після нанесення відчувається, але не дуже довго й не дратує.

Шкіра у мене доволі чутлива, комбінованого типу, літом стає більше схильною до жирності, в холодний період року – до сухості. В кремі для обличчя мені важливо, щоб він якісно зволожував, не обтяжуючи шкіру та не залишаючи жирності чи плівки; не закупорював пори (моя шкіра дуже до цього схильна) та не викликав подразнень чи висипань. І по всім вказаним вимогам крем проявив себе ідеально! Але про все по порядку)

За рахунок своєї ніжної текстури крем дуже легко розприділяється по шкірі та швидко поглинається. Після повного поглинання немає ні відчуття жирності, ні липкості, ні плівки. Тому він прекрасно підходить як для вечірнього, так і ранкового догляду за шкірою обличчя, - на стійкість косметики він не впливає, максимум, перед нанесенням макіяжу обличчя можна промокнути матуючою серветкою.

Зволожує крем прекрасно – після нанесення шкіра гладенька, м’яка, ніжна та бархатиста. Крем чудово прибирає лущення, заспокоює, знімає відчуття стянутості чи дискомфорту (люди з чутливою шкірою мене зрозуміють!). Непогано вирівнює рельєф шкіри.

Приємним бонусом від користування цим кремом для мене стало значне звуження пор! Я такого ефекту від крему не очікувала та й не розраховувала на нього… Пори у мене дуже розширені, часто забруднюються, а в спеку тим більше! Після того, як почала користуватися кремом від Revuele – пори набули значно кращого вигляду, ніж були «до»! Це для мене дуже вагомий плюс!

Пори крем не забиває, подразнення, алергії, висипань чи будь-яких інших небажаних реакцій не викликав.

Загалом, якістю та результативністю крему я залишилась дуже задоволеною! Якщо у вас чутлива шкіра, чи просто шукаєте легкий базовий зволожуючий крем для обличчя – дуже рекомендую звернути увагу на Revuele Probio Skin Balance Probiotic Face Cream!