Інновація у сфері домашньої гігієни чи просто маркетинговий хід?
Електрична зубна щітка від Oral-B чи варта вона уваги ?
Хочу почати з того , що перша електрична зубна щітка з'явилася ще у 1954 році в Швейцарії. Її було розроблено для людей, які мають проблеми з моторикою рук. Проте зараз це настільки розвинена технологія, яка може почистити зуби за 10 сек або ж заспівати пісню дитині про правильність очищення ротової порожнини , прикольно , правда ?)
Стоматологи кажуть,що гарно почистити зуби можна самою звичайною зубною щіткою і навіть без пасти. Але це скільки зусиль та часу піде?
Я не знала, що подарувати чоловікові на День Народження?!? Що подарувати людині,яка має все? Довго шукала, допоки не наткнулась на сайт ідей , де в списку і була електрична зубна щітка. Боялась , що може не сподобатись, бо Галя Балувана. Зупинилась на лімітованій серії Oral-B Smart 4 , вона йшла з кейсом для подорожей у подарунок 🎁
- Її переваги
- 3 режими чищення
- 3D-технологія (зворотно-обертальні рухи + пульсації).
- 3 режими чищення
- 3D-технологія (зворотно-обертальні рухи + пульсації). ротно-обертальні рухи + пульсації).
- 2-х хвилинний таймер. -Датчик тиску на зуби.
- Підключення до телефону по Bluetooth 4.0.
- Індикатор заряду батареї.
Продовжуємо розповідь і переглянемо переваги💫
Чоловік раніше завжди ходив на відбілюючі чистки та чистки зубного каменю і знаєте що ? Пройшов майже рік і електрична зубна щітка чудово порається з цими проблемами. Окрім технології 3D White , можна ще придбати спеціальну насадку для відбілення. Звичайна насадка має тільки щетинки по всій голівці , відбілююча насадка по центру має гумову вставку, дивись фото ;) А ще є дитячі насадки, вони дещо менші за розміром. Також можна обирати жорсткість щетинок.
А ще у тревел кейсі є місце для 2х насадок , отже ти можеш взяти з собою звичайну та відбілюючу щітку або якщо вас двоє , то у кожного буде своя насадка ! Так-так , можна користуватися всією сім'єю, просто змінювати насадки . Виробник продумав цей підхід і у кожної насадки є зйомне кольорове кільце,щоб відрізняти де чия 😃
Настільки сподобалась ця інноваційна штука примхливому імениннику, що за тиждень отримала і я подарунок, але в рожевому кольорі 😄 Для мене обрали функцію без блютуз з'єднання з телефоном, адже щоб почистити зуби достатньо натиснути 1 кнопку безпосередньо на самій щітці . Як на мене це зайва функція, яка коштує грошей 🫣
Мої враження :
Трохи не звично , бо голівка маленька ,але згодом це відчуття зникає і треба розуміти, що за рахунок розміру кожен зуб ретельно очищується. Процес очищення став швидшим і зуби ну такі гладенькі. Так і хочеться сказати , прям до скрипу. Я ношу брекети і за рахунок вібрацій реально прочистити місце між дугою і зубами . Це не зовсім комфортно, проте зі звичайною щіткою мені цього ще не вдавалося.
Власне кажучи ми задоволені і вам радимо 👍
Коментарі (0)