Вікторія

#madeinukraine моя улюблена косметика, хустка і навіть картина

#madeinukraine моя улюблена косметика, хустка і навіть картина

Я дуже рада і пишаюсь тим, що зараз такий бум українського. Косметика, одяг, музика і все-все-все :) Почистила свої підписки в соцмережах ще півтори роки тому і наповнювала їх якісним українським рідним контентом.

Топ три косметики теж буде, але спочатку хочу поділитися своїми улюбленцями, які надихають та підтримують мене кожного дня

#madeinukraine моя улюблена косметика, хустка і навіть картина
#madeinukraine моя улюблена косметика, хустка і навіть картина

Картина з Лесею від Vidro - український арт. Їх інстаграм - це щось. Наскільки я розумію, вони знаходяться у Львові, але нова пошта об'єднує))

Ця картина завжи піднімає мені настрій і заряджає на весь день

Хустка від Нехустка з роботами Марії приймаченко. Вона така гарна і ніжна, що я зберігаю її в рідній коробочці :)

Хтось ще підписаний на Палає? Бо про все це дізналася саме від цих чудових дівчат. Завжди дивлюся їх ефіри та книжковий клуб. І власне звідси, краща книга, яку я прочитала цього року

Іларіон Павлюк - Я бачу вас цікавить пітьма. Це шикарна книга. Тут і цікава детективна лінія, і трохи містики, і дрібка юмору, і важливі соціальні теми. Вона чудова. Також тут дуже приємна українська мова, цікаві слова, щоб поповнити словниковий запас.

Одяг від Ромашка та Pupu

Також гарні інстаграми, якісний одяг. У Pupu дуже цікаві сучасні вишиванки. Був би в мене безлім на карті, скупила би всі))

Цікавий аксесуар для волосся від Sakralne у вигляді дерев'яного півмісяця. Наче нічого особливого, але як він піднімав мені настрій. Можна прикрасити пучок, а можна зробити собі такі чудові рожки. Ну просто чудо. Виконаний з дерева, ніде не чіпляється. Стільки компліментів до звичайного пучка, як з ним, я ніколи не збирала.

Куди ж без неї?)

Почну з моєї боротьби з целлюлітом з Hillary. Дуже мені сподобалися їх бандажі для обгортування. В упаковці два бандажа, схожі на тоненький еластичний бинт, який просочений рідиною. Обматалася, витримала 20 хвилин і все. Не треба мотати харчову плівку, нічого не тече. Короче, я дуже задоволена. Ще приємний бонус: ріднину можна докупити. Таким чином, ці бинти можна використовувати 2-3 рази, поки не порвуться.

Від них же в мене масажна олія (була, вже закінчилася) і прикольний дер'евяний шкрибок для масажу, виявився дуже зручним. Взагалі, в них багато всього цікавого, та моя улюблена лінійка саме від целлюліту.

Вже українська класика Relance. В мене було вже багато всього від цього чудового бренду. Приємні банки з темного скла/пластику, кравтові картонні коробки, хороша якість і низька ціна. Я думаю, що всі ці фактори роблять цей бренд хорошим конкурентом зарубіжним брендом. Я в цього бренду люблю дорожний набір з мініатюрками, який зручно брати з собою. І гідрофільна олія - бюджетна та якісна - мій фаворит.

Мої улюблені чорні банки від Femier. Вже писала про них в пустих банках, та залюбки напишу ще раз. Мене підкупив їх інстаграм і рекомендації блогерів. І я просто обожнюю чорні банки ще й з помпами! Ну що тут ще треба думати?)

Кращий їй засіб для мене - це кислотний скраб для тіла. Дуже дрібний абразив + кислоти = відмінний результат. Особливо на ногах. Мене він прям рятує від вростання волосся після епілятора. Також в них є крем для тіла з цікавим запахом "Кашемір". Я не можу описати цей запах, але він подобається і мені, і чоловіку, і в ванній кімнаті після його використання приємно пахне ще пару годин.

Писала ще про них тут https://club.makeup.com.ua/post/11164/

Знов вийшов довгий пост, та меня приємно писати саме про Українські бренди. Ще й перед такими важливим святами для нашої Батьківщини. Сподіваюся, що на святковий настрій ефектно долетить до москви :))

Слава Україні!