YuliHrytskoff

Гель для вмивання проблемної шкіри обличчя Terra Mater Facial Skin Wash Gel

Гель для вмивання проблемної шкіри обличчя Terra Mater Facial Skin Wash Gel

Якісне очищення – основний етап у догляді за шкірою обличчя будь-якого типу! Але засоби для вмивання обличчя потрібно обов'язково вибирати з урахуванням типу та проблем шкіри. Спеціально для догляду за шкірою обличчя з недосконалостями розроблено Гель для вмивання проблемної шкіри Facial Skin Wash Gel від українського бренду авторської косметики Terra Mater.

Гель розфасований у прозорий пластиковий флакон. Навколо флакона приклеєна інформаційна етикетка з відомостями про засіб від виробника.

Для зручності користування флакон оснащений дозатором із блокуванням. Дозатор працює справно, не заїдає, гель не "випльовує".

Об'єм засобу - 200 мл.

Склад в гелю, без перебільшення, просто чудовий! Так, не "органік", але більшість компонентів у складі мають натуральне походження і є абсолютно безпечними для здоров'я людини.

У ньому навіть ПАРи – і ті рослинного походження! Наприклад, лаурил глюкозид - поверхнево-активна речовина рослинного походження, одержувана з цукру та кокосової олії, має більш високий клас безпеки. М'яко очищає шкіру, не пересушуючи та не подразнюючи її;

а також ПАР бабасу - поверхнево-активна речовина рослинного походження, отримана з олії бабасу. Глибоко очищає пори, змиває бруд, тонізує шкіру, надаючи їй приємної м'якості.

Крім цього, активними компонентами також є такі складові, як:
рослинний протизапальний купаж-інтенсив (морінда, живокіст, шавлія, плющ, гідролізат протеїнів рису, гідролізат протеїнів шовку, квітів соняшнику) – потужний комплекс для боротьби із запаленнями з активною антисептичною, ранозагоювальною, заспокійливою дією;

д-пантенол - бере активну участь у біосинтезі, заспокоює і зволожує шкіру, розгладжує зморшки, захищає від несприятливих факторів.

Так як до складу засобу входить екстракт живокосту, його не бажано використовувати під час вагітності!

Консистенція засобу гелеподібна, якраз ідеальної щільності - гель не самий густий, але й далеко не рідкий. У зв'язку з цим розхід гелю виходять дуже економними.


Піниться гель добре, але дуже рясної піни не утворює.

Мені достатньо засобу від неповного натискання на дозатор, щоб якісно очистити шкіру обличчя та шиї.


Змивається гель легко та швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає.

Колір засобу у флаконі жовто-золотистий, дуже гарний. Але при дозуванні гель виглядає практично прозорим.

Запах. Гель для вмивання дуже приємно пахне! Аромат фруктово-квітковий, свіжий, легкий та ненав'язливий! Як у вишуканих дорогих парфумів... У гелю просто нереально вдала віддушка - я вже давно не отримувала стільки задоволення від банального вмивання обличчя! А все завдяки цьому аромату та крутій якості засобу! Ну про це трохи далі за текстом)

Перш ніж розповісти про ефективність даного гелю, хочеться сказати кілька слів про мою шкіру. В силу віку, період гормональних бурь уже давно минув, тому назвати свою шкіру дуже проблемною я не можу. Ну але незначні висипання раз в місяць мене все ж таки навідують) Тому саме в ці дні я й викоистовую даний гель для вмивання) Але, що мене найбільше турбує – це чутливість моєї шкіри, тому далеко не всі засоби їй підходять. Шкіра комбінованого типу, із сильно розширеними порами, через що часто з'являються чорні цятки; влітку більше схильна до жирності, взимку – до сухості. Ну і мої часті супутники – лущення, почервоніння, іноді – дрібні висипання. Замовляючи цей гель, я дуже боялася, що він може сушити мою шкіру, оскільки він розроблений спеціально для проблемної шкіри. Але нічого такого не сталося! Гель дуже делікатно ставиться до шкіри та підійшов для очищення навіть чутливої ​​шкіри.

Виробник рекомендує використовувати гель у такий спосіб:
Невелику кількість гелю спінити в руках і нанести на зволожене водою обличчя. Легкими рухами масажувати до повного очищення, змити водою. Потім нанести тонік чи гідролат.

Я ж використовую гель звичним для мене способом - знімаю макіяж гідрофільним маслом, чи міцеляркою, змочую обличчя водою, кілька крапель гелю спінюю в долонях і піну, що утворилася, масажними рухами наношу на обличчя і шию. Змиваю все водою, тонізую і зволожую шкіру.

Гель чудово справляється з будь-якими забрудненнями, якісно очищає шкіру від себуму, пилу, залишків макіяжу і гідрофільного масла. Гель з легкістю розчиняє консилер, тональний крем, змиває залишки декоративної косметики. Гель абсолютно не подразнює очі, не викликаючи печіння.

Але що для мене найважливіше – гель абсолютно не сушить шкіру! І навіть не стягує її! Для мене, як для володарки чутливої ​​шкіри, це просто величезний плюс! Після вмивання шкіра чиста, свіжа, бархатиста, не стягнута і не пересушена.

На тепер на рахунок ефективності. За час користування гелем у мене стали значно чистішими пори, дрібні висипання дуже добре підсушуються після вмивання і швидше проходять; шкіра протягом дня не так жирніє, - зрадницький жирний блиск з'являється все рідше.

Підсумовуючи, скажу, що Гель для вмивання проблемної шкіри обличчя Terra Mater Facial Skin Wash Gel мені дуже сподобався в дії! Він чудово очищає шкіру від забруднень, надлишків себуму та залишків макіяжу; не сушить та не стягує шкіру; не викликає подразнення чи алергії; заспокоює почервоніння та запалення; бореться із жирним блиском. До того ж, гель має дуже хороший склад з безліччю активних компонентів та неймовірно приємний аромат! Хоч у мене шкіра і не є проблемною, але у мене тільки найпозитивніші враження від використання цього засобу! Тому я його сміливо рекомендую для представниць будь-якого типу шкіри!