Кузя Ю-а

Весь догляд по ціні однієї маски elemis?

Весь догляд по ціні однієї маски elemis?

Круто ж, правда?

Sane серцем з України 💙💛

Подивіться, який крутий дизайн! Мінімалізм і весь акцент на роботі засобів! Чітко прописано діючу речовину. Відчуття походу до люксового косметолога. Так, на мене це працює підсвідомо позитивно!

Однак, до огляду.

1. Пінка для вмивання чутливої шкіри обличчя

Дуже економний засіб. Один натиск і помпа, що утворює пінку видає дозу для одного вмивання. На личику - допінюється та надлегко змивається з лиця. Без печіння, сушіння та іншого негативу. Але, у мене й пінка для чутливої шкіри. Даний засіб можу радити. Ще зверніть увагу на аналогічну з протеїнами пшениці.. Мені здається вона зробить фурор.

Ціна - мега дешева, як і у всього бренду. Вони дійсно дають можоивість кожному мати гарний доглчд не по ціні крила від літака.

Оцінки ставити не буду, бо вони всі вище середнього.

(після кожного опису - фото текстури)

Весь догляд по ціні однієї маски elemis?

Ранок

Крем під очі від темних кіл і набряків з кофеїном.

Не сама молода мама, з дитиною.. з дворічним недосипом і кращого крему годі знайти.

Ні, він не прибирає темні кола, адже це не келих вина з пачкою снодійного, і не няня цілодобово для моїх дітей. Не питайте іллюзій)) Але він ефективно знімає набряки. Треба чогось більшого? Думаю, він вже зробив чудо :)

Вечір

Рідкі патчі під очіSane Probiotics + Vitamin C Brightening & Depuffing Eye Patch

А ось цей крем дарує підложку для ранішнього крему, а також дає сяяння очам. Чому? це ж не хайлайтер, скажете ви)) Так, ви праві, дійсно це просто крем, але очам від нього краще. Плюс, мені здалось, що він розгладив зону навколо очей. Висвітлив трошки. Чи це вони в парі так гарно працюють. Структура желе Гелю. Ніби рідина з патчів без патчів. Мені зручно) наніс, хоч на лоба, що я іноді і роблю. Доречі, гарний лайхак ввд зморшок)

Сироватка для обличчя з вітаміном С 3%Sane Vitamic C 3% Moisturizing & Brightening Serum

Також, сподобавс засіб. Особливо, згадуючи ціну.

Взагалі вітамін с кажуть, дуже примхливий в косметології. А тут і баночка темна, і дозатор, що не контактує з повітрям. І це все за 200 грн? Та ну, загорні одразу три баночки 😂

Свіжість, пружність і еластичність, легкість обличчю та молодість. От це здається дала ця сироватка. Круто ж?

Загально, я пишаюсь українським брендом. Пишаюсь демократичністю, повагою до людей, бажанням кожній подарувати гарний догляд.

Адже не всі бренди такі свідомі. Деякі вже встигли задрати ніс і поставити ціну на рівні з закордонним. Ну але ж.. ми здається одне ціле. І мусимо розуміти, що варто бути адекватними в ціноутворенні.

Єдине, зауважу, ця сироватка дуже рідка. Але мені подобається. Адже якихось правил по густоті немає. Кожен виробляє, як хоче.

Про масочку ще напишу окремим постом. Бо вже явний лонг рід ))