Бюджетна знахідка? Ні! Це не олівець, а суцільне розчарування!
Почалося все з того, що мені дуже сподобались олівці для губ від Eveline:
https://club.makeup.com.ua/post/14012/
https://club.makeup.com.ua/post//16155/
Тому я подумала, що олівчики для очей також мають бути класними і...помилилася! Навіть бюджетна вартість не компенсовує моє розчарування. Чому? Давайте по пунктах:
В мене олівець у відтінку Plum (мав бути благородним сливовим).
По факту він зовсім не яскравий (з одного боку, це міг би бути й плюс, але я все ж хотіла чогось більш виразного, адже в мене зелені очі + вони класно підкреслюються завдяки пурпуровим відтінкам). Але добре, все ж колір непоганий, більш стриманий, та фіолетовий зчитується. Тому йдемо далі.
А далі в нас нанесення - на свотчі показала в один та два шари, але маю сказати, що на руці він малює значно краще, ніж на очах. Я фарбувалась, як зазвичай: спочатку база, потім тіні на все повіко. І тут почалися танці з бубнами: олівець погано ковзає, таке відчуття, ніби гумою водиш по шкірі, все це то комкається, то просто зникає, роблячи пляму там, де тільки що була гарна розтушовка тінями.
Найнеприємніше - мені так і не вдалось промалювати хвостик стрілочки, то просто біда якась.
Потім вирішила трохи підтушувати спонжем, що з іншого боку олівця - і тут теж фейл, якщо на руці він моментально робив з рисочки димку, то на очах цей номер не вдався. (Можливо, він працює лише на голих повіках?). Та я не маю звички фарбувати очі без бази, бо в мене все тече, хоч з цим олівцем таки спробувала - малював трохи краще, але зтирався одним торканням пальця (є в мене ще варіант, що це - тренувальний засіб для тих, хто вчиться малювати стрілки))).
В результаті зробити якійсь натяк на котяче око в мене не вийшло. Тоді я прийнялася за порятунок макіяжу - додала рожевий та золотистий глітери Ламель, а також нафарбувала вії. І тут мене ще більше роздратував той олівець - бо моя туш робить з війок стрілку краще, ніж продукт, що для цього призначений 😁. Дивіться самі). Сливової стрілки не видно, але вона там є 🤣🤣🤣.
Тож, ось такий вийшов негативний відгук на олівець (зате позитивний на інші продукти)).
Поділіться, будь ласочка, вашими фаворитами, бо це не діло - хочу яскравий фіолет, та щоб гарно фарбував, довго тримався і підіймав мені настрій, а не оце все!)
Коментарі (0)