Anna_feerie

Бюджетна знахідка? Ні! Це не олівець, а суцільне розчарування!

Бюджетна знахідка? Ні! Це не олівець, а суцільне розчарування!

Почалося все з того, що мені дуже сподобались олівці для губ від Eveline:

https://club.makeup.com.ua/post/14012/

https://club.makeup.com.ua/post//16155/

Тому я подумала, що олівчики для очей також мають бути класними і...помилилася! Навіть бюджетна вартість не компенсовує моє розчарування. Чому? Давайте по пунктах:

Бюджетна знахідка? Ні! Це не олівець, а суцільне розчарування!

По факту він зовсім не яскравий (з одного боку, це міг би бути й плюс, але я все ж хотіла чогось більш виразного, адже в мене зелені очі + вони класно підкреслюються завдяки пурпуровим відтінкам). Але добре, все ж колір непоганий, більш стриманий, та фіолетовий зчитується. Тому йдемо далі.

А далі в нас нанесення - на свотчі показала в один та два шари, але маю сказати, що на руці він малює значно краще, ніж на очах. Я фарбувалась, як зазвичай: спочатку база, потім тіні на все повіко. І тут почалися танці з бубнами: олівець погано ковзає, таке відчуття, ніби гумою водиш по шкірі, все це то комкається, то просто зникає, роблячи пляму там, де тільки що була гарна розтушовка тінями.

Потім вирішила трохи підтушувати спонжем, що з іншого боку олівця - і тут теж фейл, якщо на руці він моментально робив з рисочки димку, то на очах цей номер не вдався. (Можливо, він працює лише на голих повіках?). Та я не маю звички фарбувати очі без бази, бо в мене все тече, хоч з цим олівцем таки спробувала - малював трохи краще, але зтирався одним торканням пальця (є в мене ще варіант, що це - тренувальний засіб для тих, хто вчиться малювати стрілки))).

В результаті зробити якійсь натяк на котяче око в мене не вийшло. Тоді я прийнялася за порятунок макіяжу - додала рожевий та золотистий глітери Ламель, а також нафарбувала вії. І тут мене ще більше роздратував той олівець - бо моя туш робить з війок стрілку краще, ніж продукт, що для цього призначений 😁. Дивіться самі). Сливової стрілки не видно, але вона там є 🤣🤣🤣.

Поділіться, будь ласочка, вашими фаворитами, бо це не діло - хочу яскравий фіолет, та щоб гарно фарбував, довго тримався і підіймав мені настрій, а не оце все!)