Краса всього тіла в одній пляшці
Олія виноградних кісточок 🍇 від бренду Ароматика.
Чому в сучасному світі ми стали забувати те, що дарує нам сама природа? Хіба ми самі не були нею створені? Сьогодні хочу показати вам універсальний засіб, який є повністю натуральним. Це олія виноградних кісточок.
Виробник зазначає, що олія має високу проникаючу здатність, підходить для будь-якого типу шкіри, особливо жирної. І це дійсно так, тому що олія містить до 72% лінолевої кислоти, якої так часто не вистачає для жирної та проблемної шкіри. Але й для інших типів вона буде корисною - навіть при захворюваннях шкіри, таких як псоріаз, екзема, дерматит. Відбувається це за рахунок загоювальних властивостей. Для вікової та стомленої шкіри ця олійка також мастхев, підходить в якості крему під очі.
Цей засіб часто використовують для масажу обличчя та тіла, тому що з нею зручно працювати і після закінчення процедури вона добре поглинається шкірою, не залишаючи значного масляного сліду.
Для волосся можна нанести її навіть на чисту голову (але в невеликій кількості!), в довгостроковій перспективі допоможе з надмірною жирністю волосся та полегшить стан шкіри, якщо є якісь проблеми.
Я використовую олію лише для обличчя, наношу буквально декілька крапель (вистачає цього і на очі). В мене жирний тип шкіри, висипання та чорні цятки мої часті супутники, але олія значно допомагає полегшити цей стан. Раджу користуватися олією в вечірній час або якщо збираєтеся провести день вдома, бо вона нестабільна до сонячних променів. З цієї ж причини не варто зберігати її під сонцем, після відкриття краще покласти на полицю холодильника.
Для мене є плюсом, що упаковка повністю придатна до переробки. Кількість пластику мінімальна, лише кришечка та обідок, пляшка скляна, коробка паперова. Екологічно, і тому мені це дуже подобається.
Дякую за увагу, дуже раджу спробувати цей засіб, але краще почати з невеликої кількості, якщо ви з ним ще не знайомі. Всім миру🙏🇺🇦.
Коментарі (0)