Догляд від волосся до п'яточок продукцією #madeinukraine
Мої улюблені засоби 🇺🇦, які однозначно придбаю ще неодноразово!
Я радію, що #madeinukraine стає знаком якості, продукцією, якою пишаються та хочуть презентувати друзям в інших європейських країнах, бо вона якісна, зроблена, як для себе, і це не лише косметика, це одяг, книжкова продукція, їжа та багато всього цікавого!
Отже, я хочу представити чотири (вибачте, MakeUp, нікого не змогла обділити увагою) засоби, які є представниками брендів #madeinukraine. Вони були придбані мною за останні півроку і точно будуть куплені ще раз.
🇺🇦 Натуральний шампунь Comex на аюрведичних травах.
Це моє відкриття і беззаперечна вдячність від мого волосся. Шампунь не пересушує волосся, воно розсипчасте, легке та об'ємне, шкіра голови реагує добре, на частоту миття ніяк не вплинув. Аромат мені був вже знайомий, можливо, хто користувався маслами брінґарадж та амла від Chandi, то зрозуміють, про що йде мова, але в шампуні він не такий різкий. Великий плюс, що шампуні, бальзами, гелі від Comex є в міні-флаконах, тож, придивіться, бо ця продукція варта уваги і подбає про волосся.
🇺🇦 Масло для вій та брів Mayur з маслом усьми.
До речі, дякую Strange Love, бо саме її відгук запам'ятався і я купила це масло. Засіб дійсно робочий, щіточка мені ок, флакончик безпроблемний, бо бачила скарги на це. Звісно, дива очікувати не варто, але допомогти вашим бровам в межах, наданим вам природою, то це 100% саме той засіб! Не забуваємо про легкий масаж брів, це стимуляція, не наносимо близько до лінії росту вій, щоб не сказати потім, що очі опухли. Користуюся маслом півроку і точну можу сказати, що брови слухняніші, темніші, бо я білявка, і влітку сильно вигорають + помітний ріст, якщо не забувати!
🇺🇦 Кокосове масло Tink Superfood for body and hair.
Кокосове масло я використовую щодня, нігті, руки, ноги, маска для волосся, це те, що мені треба мати завжди на поличці. Знайомство з кокосовим маслом почалося з Parachute, і довгий час воно було в улюбленцях, але час пробувати нове. І Tink не підвели, це достойний конкурент Parachute, з більш класним ароматом. Процес видобуття з флакону, звісно, однаковий, влітку то не напружує, взимку треба постаратися, та результат для мене помітний і ароматний!
І, ще одне приємне відкриття, тепер вже для ніжок,
🇺🇦 Пілінг-гель з гідролатом манго Loren Platini (made in сел.Зазим'я, Київської області 😉) , ось так, при замовленні я орієнтувалася на відгуки і маленький об'єм флакону, а вже вдома побачила, що продукція 🇺🇦. Гель робочий, економний, 30 мл вам вистачить надовго, ціна дуууже бюджетна.
Я наношу тонким шаром, потім знімаю пилочкою результат діянь пілінгу 😁, і все, п'яточки рожеві та зволожені, наношу кокосове масло і насолоджуюся доглянутими ніжками. Виходячи з класифікації MakeUp, це ремувер для кутикули, а виробник вказує, що пілінг-гель , напевно, можна спробувати й для видалення кутикули, не робила, тож не знаю , чи варто радити на руках.
Отже, пишаймося та шануймо своє, бо воно дійсно того варте, ми усвідомлюємо це з кожним днем! А косметичні засоби #madeinukraine додадуть нам впевності у власній красі, силах та перемозі 🇺🇦!
Дякую усім , хто дочитав та команді MakeUp за цікавий челендж!
Коментарі (0)