wowmom

#madeinukraine

#madeinukraine
#madeinukraine
#madeinukraine

Привіт, красуні!

Коли наш любий Makeup Club оголосив челендж про українські бренди, мені зовсім не було важко, адже я дуже багато використовую/використовувала косметики українських виробників. Це і догляд за тілом, і догляд за обличчям, і декоративна косметика. А завдяки вам, мої любі, я дізналася стільки багато цікавого, що мій "віш-ліст" поповнився новими засобами.

Та зі своєї сторони, мені хочеться бути трошки оригінальною, і розповісти про компанії, за які незаслужено сказано дуже мало.

#madeinukraine

Бренд створений в Дніпрі професійними візажистами та бровістами. Незважаючи на скандали, пов'язані з компанією на початку війни, треба зазначити, що вони повністю вийшли з ринку рашки, та випускають новинки виключно для українського ринку. Я багато чого пробувада від Sinart: в мене була і слюда, і крута туш для брів, і скульптор. Якість просто шикарна, враховуючи адекватну ціну.

Зараз в мене є рум'яна, якими я часто користуюся, і які просто нескінченні. Вони мають дуже красивий рожевий віддінок, і шовковисту запечену формулу, яка чудово розтушовується, та підсвічує обличчя.

Також я просто обожнюю їх спаркл-хайлайтер. Дівчатка, як же він красиво сяє, я просто не можу передати словами. Я його наношу поверх свого звичайного хайлайтеру, наприклад Мері Лу, і ефект на шкірі виходить неймовірно розкішний. Також спаркл я часто використовую замість тіней, коли мені потрібно швидко зробити макіяж. Мої щирі рекомендації, якщо ви любите сяючі продукти.

Це український інді-бренд, який спеціалізується на створенні розкішних пігментів. У них ви знайдете багатогранні мультихроми, спаркли та слюду.

В мене чотири чарівних баночки з цією неймовірною красою: Ваніль, Мигдаль, Сакура та Пачулі.

Коли я наношу їх на очі, (вибачте за нескромність), ви завжди робите мені багато компліментів, і питаєте, що так гарно сяє на очах. І я з радістю відповідаю, що це Lotus Flower.

Ваніль - моя улюблена слюда. Вона містить розсип з бежевих, золотистих та рожевих блискіток. Яскравий, святковий, весільний віддінок. Обожнюю!

Мигдаль - це також шикарний віддінок, який містить білі, срібні та салатові блискітки.

Сакура - це суміш червоних, рожевих, та срібних сяючих частинок. Неймовірно красиво блищить!

Пачулі - холодний лавандовий віддінок, з бликитними, синіми, фіолетовими та срібними блискітками. Дуже цікава слюда.

Кожну з цих баночок я люблю особливою любов'ю, і пишаюся, що ця краса виготовляється в нашій країні.

А спонсором моїх пухнастих брів та підкручених вій є бренд Zola.

Його створила неймовірна красива і талановита візажист Тетяна Золоташко.

З цим брендом, я знайома давно, бо працюю майстром-бровістом, але і у них є багато крутих засобів, які я використовую для себе.

Наприклад, у них шикарні олівці для брів та віск для укладки, який класно тримає волоски (вони в мене залишились на роботі).

За допомогою олії, я змогла відростити свої перещипані та вистраждані брови.

Ще у бренда мені дуже подобається фарба, яка класно тримається, дає передбачуваний віддінок та проста у використанні.

А складники для ламінування - то окрема любов!!! Вони нічим не гірші, за ті ж дорогущі італійські бренди. Звичайно, я закликаю робити ламінування брів у майстрів, але, поклавши руку на серце, цю процедуру без проблем можна зробити і в домашніх умовах.

Сьогоднішній мій макіяж на 80% виконаний саме українськими брендами: Sinart, Lamel, Glambee, Zola, Patricia Ledo, Shine, Colour Intense.

Я дійсно радію, що можу робити класний яскравий мейк, можу розвиватися, як майстер, в б'юті-індустрії, підтримуючи тим самим вітчизняного виробника.

Дякую за увагу 😘