Anna_feerie

Саліциловий тонер для чистої шкіри Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid

Саліциловий тонер для чистої шкіри Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid

Одразу скажу, що тонік від Поли я не тестувала, але думаю, що багатьом буде цікаво дізнатись про цей продукт та його ефективність на проблемній чутливій шкірі 35+. Почнемо з того, що для мене це перше знайомство з цим активом (саліциловий спирт з аптеки не рахується 😆). Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid містить максимально допустимий процент діючої речовини (більше тільки в пілінгах) крім того, на 85 % складається з натуральних інгредієнтів (на фоні звучить знаменита реклама: па-ра-па-п-па-ппа – Я це лююблюю!))).

Якщо без жартів, то люблю цей бренд саме за їх лаконічні та продумані склади, нічого зайвого, тільки активи + компоненти для пом’якшення шкіри та захисту епідермального бар’єру. Так в тоніку, окрім саліцилової кислоти, міститься ектракт алое, ніацинамід, пропанедіол та екстракти рослин. По консистенції – густа рідина, як у більшості корейських тонерів. Без вираженого аромату (ще одна фішка Cos de Baha), для нанесення на все обличчя достатньо 1-2 натискань на помпу.

Саліциловий тонер для чистої шкіри Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid
Саліциловий тонер для чистої шкіри Cos De BAHA Salicylic Acid BHA 2% Liquid

Як роблю я: більшість часу я користуюсь ось цим скарбом: https://club.makeup.com.ua/post/17390/, а 1-2 рази на тиждень вже наношу саліциловий тонер. Також мені дуже подобається використовувати його для проблемних зон на спині та плечах – дуже дієво та зручно!

При контакті зі шкірою немає жодних неприємних відчуттів, ані печіння, ані роздратування, вбирається доволі швидко, після цього закриваю поживним кремом. Тепер до ефекту: по-перше, засіб підсушує висипання та зменшує запалення – тобто працює як швидка допомога від недосконалостей. Зауважу, що в мене буває 2 варіанти розвитку подій: або запалення підсихає, або засіб витягує його назовні (в принципі, обидва варіанти сприяють очищенню шкіри). Щодо чистоти пор – тут мені важко відокремити дію саме тонера, бо кислоти постійно в моїй рутині і вони точно працюють на користь меншого забруднення, але сказати, що тепер в мене немає чорних цяток я не можу (бо вони з’являються - рідше, менше, але є).

Я помітила, що після нього мені треба обов’язково наносити крем, бо інакше він все ж трохи підсушує епідерміс і на ранок я бачу жирний млинець)). З кремом ситуація набагато краща. Для мого гіперчутливого обличчя продукт підійшов, хоч він і не замінить мій маст-хев, але цілком ефективний та якісний. Плюс, зважаючи на економічність, мені його вистачить на рік (ще й подружкам зроблю відливанти на тестування)). Тому рекомендую придивитись до цього продукту всім, хто любить саліцилову кислоту та шукає дієвий догляд за проблемною шкірою 😊.