PILIRINA 💛💙

#madeinukraine 💙💛

#madeinukraine 💙💛

Виділила 3 ТОПи доглядової косметики, які, на мій погляд, варті уваги найбільше, хоча, скажу відверто, це було конкурентно важко.

Назва Elenis співзвучна з відомою косметичною маркою, але, це випадковість, тут власниця бренду Олена Гречківська.

Історія компанії Elenis почалася зі створення цукрової пасти у 2014 році, яка стала першою сертифікованою пастою для шугаринга в Україні.

На сьогодні у компанії близько 150 позицій високоякісних препаратів для професійного догляду. Elenis вкладається в дорогі компоненти, а не рекламу. Виробництво постійно проходить міжнародну сертифікацію.

Космоцевтика має високу якість за доступними цінами. Тут варто раз спробувати, щоб закохатися в Elenis! ❤️ Зараз маю всю лінійку для обличчя. Хто іноді мене читає - знають мою щиру любов до цього бренду!

Коли мова йде про sustainable-бізнеси, то компанію DeLaMark сміливо можна назвати однією з перших в Україні, яка стала лідером у цій галузі. Виробник побутової хімії та косметичних доглядових засобів успішно впроваджує екоініціативи на кожному кроці своєї діяльності, бореться за свідоме споживання, відповідає концепції Zero Waste.

Колись я скептично ставилася до цієї торгової марки, але, після народження малюка, стала ретельно підбирати миючі засоби та порошки для прання. Якість DeLaMark здивувала. Тепер більшість засобів для дому у мене саме від них. Це - якісно, безпечно, екологічно, засоби мають активні природні активи. Усі складові продукції проходять жорсткий контроль та абсолютно безпечні для людини. До речі, а ви знали, що компанія DeLaMark може розробляти зубну пасту більше року? Уявляєте, настільки прискіпливо вони відносяться до виробництва своєї продукції? 🤓

Крутезний український бренд від Makeup, створений на виробничих потужностях ТОВ «Нютритив». Їх спреї для тіла витіснили з моєї полички навіть Victoria’s Secret. Я частенько докуповую їх продукти у рожевих пляшечках з ароматом а-ля Dior. Хочете Dior або Kirke, але не вистачає коштів? Сміливо беріть парфумованоі спреі Mareve, про які у MakeupClub багато написано, сказано. Інколи здається, що у нашому Клубі це найпопулярніший бренд.

Взагалі, тема розвитку українського бізнесу для мене цікава. Існує стереотип, що якісна косметика – закордонна, однак серед українських виробників є безліч відомих на весь світ брендів із довершеною репутацією, масштабним виробництвом та асортиментом. Багато таких брендів є гідними конкурентами західним виробникам. Пишаємося! 🇺🇦 🤘