Мої улюблені 3 українські засоби❤️ #madeinukraine
Сьогодні покажу вам свої 3 найулюбленіші продукти українського виробництва)
Першим на черзі є рідкий гліттер Shine Streamers від Colour Intense. В мене у відтінку 02 Night Dream. Тушується гарно, я зазвичай набираю пензлем або пальцями та наношу як хайлайтер або тіні. Взагалі, дуже хочу взяти всі відтінки)
Мають дуже приємний запах, пакування дуже вдале)
Із мінусів - можна легко переборщити.
Наступні - кольорові олівці для очей.
Я не змогла обрати якогось одного виробника, тому узагальнила. Всі мої олівці від українських брендів)
- Lamel Oh My Color в усіх відтінках окрім 403. Легко наносяться, можна робити градієнти, чудові як підложка. Рожевий трохи залишається та може змитися не повністю. На слизовій чудово тримаються весь день.
- Glambee Love to Delight також в усіх відтінках окрім блакитного. Мають більш кремову текстуру, іноді навіть маслянисту. Тримаються просто ідеально. Змиваються легко, але можуть залишитися на нижніх віях. Мають більше пастельні кольори, хоча й можуть бути чудовою підложкою для яскравих тіней. На мою думку, білий олівчик з цієї колекції найкращий.
- Colour Intense Be Bold. В мене поки що у одному кольорі - зеленому. Олівчик механічний, на відміну від попередніх. Текстура твердіше, але також зручно працювати. Єдина проблема - швидко тупиться, але цього можна запобігти стругачкою. На слизовій тримається дуже добре)
Останнє - палетка пігментів Parisa Neon Demon. В палетці 16 яскравих кольорів, 12 матових та 4 із сатиновим фінішем. Чудово лягають на підложку. Зручні рефіли, з яких зручно набирати продукт.
Але головна причина, чому я не можу рекомендувати цю палетку, та взагалі Parisa Cosmetics, хоча це й український бренд - вони працюють на ворога. У багатьох джерелах написано, що бренд - іспанський. Виробляють в Іспанії, але головна штаб-квартира - У Києві. Мають росняву сторінку в інстаграмі. Раніше була й українська, але я не знайшла її. Але знайшла їхні коментарі, що вони повністю український бренд.
Інформацію брала з відкритого доступу)
Коментарі (0)