міла

Мої улюблені 3 українські засоби❤️ #madeinukraine

Мої улюблені 3 українські засоби❤️ #madeinukraine

Першим на черзі є рідкий гліттер Shine Streamers від Colour Intense. В мене у відтінку 02 Night Dream. Тушується гарно, я зазвичай набираю пензлем або пальцями та наношу як хайлайтер або тіні. Взагалі, дуже хочу взяти всі відтінки)

Мають дуже приємний запах, пакування дуже вдале)

Із мінусів - можна легко переборщити.

Мої улюблені 3 українські засоби❤️ #madeinukraine
Мої улюблені 3 українські засоби❤️ #madeinukraine

Наступні - кольорові олівці для очей.

Я не змогла обрати якогось одного виробника, тому узагальнила. Всі мої олівці від українських брендів)

  1. Lamel Oh My Color в усіх відтінках окрім 403. Легко наносяться, можна робити градієнти, чудові як підложка. Рожевий трохи залишається та може змитися не повністю. На слизовій чудово тримаються весь день.
  2. Glambee Love to Delight також в усіх відтінках окрім блакитного. Мають більш кремову текстуру, іноді навіть маслянисту. Тримаються просто ідеально. Змиваються легко, але можуть залишитися на нижніх віях. Мають більше пастельні кольори, хоча й можуть бути чудовою підложкою для яскравих тіней. На мою думку, білий олівчик з цієї колекції найкращий.
  3. Colour Intense Be Bold. В мене поки що у одному кольорі - зеленому. Олівчик механічний, на відміну від попередніх. Текстура твердіше, але також зручно працювати. Єдина проблема - швидко тупиться, але цього можна запобігти стругачкою. На слизовій тримається дуже добре)

Останнє - палетка пігментів Parisa Neon Demon. В палетці 16 яскравих кольорів, 12 матових та 4 із сатиновим фінішем. Чудово лягають на підложку. Зручні рефіли, з яких зручно набирати продукт.

Але головна причина, чому я не можу рекомендувати цю палетку, та взагалі Parisa Cosmetics, хоча це й український бренд - вони працюють на ворога. У багатьох джерелах написано, що бренд - іспанський. Виробляють в Іспанії, але головна штаб-квартира - У Києві. Мають росняву сторінку в інстаграмі. Раніше була й українська, але я не знайшла її. Але знайшла їхні коментарі, що вони повністю український бренд.

Інформацію брала з відкритого доступу)