Yana

Найпопулярніша міцелярка 🫠

Найпопулярніша міцелярка 🫠

Міцелярна вода, як продукт, давно прописалася у моїй косметичці. Адже це найзручніший і універсальний засіб для зняття макіяжу, да простить мене гідрофільна олія.

Звичайно, найвідомішу воду від Bioderma саме рожеву версію давно хотіла спробувати, але вона зовсім не бюджетна. Особливо якщо порівнювати із Garnier.

Оформлення досить просте, але приємне. Звичайна пластикова пляшечка з наклейками бренду.

Вода прозорого кольору, запах відсутній.

Міцелярка чудово справляється з будь-якою косметикою, у тому числі з водостійкою. При цьому вона робить це краще, ніж міцелярні води Garnier і L'oreal. За рахунок чого витрата мені здалася економнішою.

Виробник стверджує, що цю міцелярну воду можна не змивати. І я не можу не погодитись. Адже вона зовсім не залишає липкості на шкірі. Таке відчуття, що ви протираєте шкіру звичайним тонером. Але я завжди змиваю її гелем або молочком для вмивання.

Крім того, міцелярна вода Bioderma Sensibio не пече очі, мене це дуже радує. Шкіру ідеально очищує, при цьому немає ніякого почервоніння чи подразнення, адже косметика стирається легкими рухами без тертя.

Приваблює і той факт, що Bioderma – аптечна марка. Довіри до неї більше.

Дуже рекомендую спробувати міцелярну воду Bioderma Sensibio. Після того, як я її спробувала, у мене немає бажання використовувати інші бюджетніші варіанти. Адже Bioderma за якістю значно краща!!