DARIIAKOVACH

Ультразвукове очищення обличчя за 500грн. Можливо з ABOUT

Ультразвукове очищення обличчя за 500грн. Можливо з ABOUT

Отже це сучасний б’юті-гаджет, який розроблений для глибокого очищення, пілінгу та масажу обличчя. Має 4 режими.

Але я почну з візуалу. Продається він у дуже милій рожевій коробочці,в комплекті йде блок і кабель. Але я не зберегла нічого окрім самого девайсу.

Також подобається лаконічний дизайн. А ще мілкі блискітки,такі дівчачі,на корпусі🥰

Перемикаючи режими кожен з них підсвічується,а також сам девайс досить компактний і його легко перевозити навіть в найменшому багажі

Ультразвукове очищення обличчя за 500грн. Можливо з ABOUT

Прилад має кілька режимів роботи: глибоке очищення, режим експорту позитивно заряджених іонів, введення негативно заряджених іонів, масаж, ліфтинг і тонізування.

  • 1 режим (Іон+) — видалення відмерлих клітин шкіри, чорних цяток, комедонів, глибоке очищення від жиру, забруднень, залишків косметики.
  • 2 режим (високочастотна вібрація) — експорт іонів.
  • 3 режим (Іон–) — підвищення здатності шкіри поглинати поживні речовини, засвоювати їх із засобів для догляду за шкірою.
  • 4 режим — глибоке очищення шкіри за допомогою засобів для обличчя, поплескувальний масаж, ліфтинг і підтягування контуру обличчя, поліпшення мікроциркуляції та активізація клітин.

За допомогою ультразвукової технології вібрація через спеціальний зонд-лопатку проникає на 3–7 мм у шкіру та виводить вугри. Очищувач позбавляє сальних пробок, звужує пори та запобігає появі акне.

Досить потужний:

напруга — 3,4–4,2; потужність — 1,5W; частота КГЦ — 24.

Девайс не можна використовувати в разі схильності шкіри до синців, за підвищеної чутливості, при інфекційних висипах, захворюваннях крові, гострих гнійних та запальних процесах, куперозі, дерматиті та інших захворюваннях шкіри. (Це зазначає виробник)

Потрібно нанести сироватку,тонік,будь що з догляду

Обрати режим (перемикаючи одну єдину клавішу,та побачивши який з режимів світиться. Чомусь на сонці не видно,як він світиться)

І рухати по масажним лініям впродовж 3хв максимально притиснути до шкіри,але не робити собі ран

Ця процедура не з приємних, але з дієвих.

Він справді ретельно позбавляє комедонів,чорних цяток,дістає залишки макіяжу,які засіли не виходять зовні.

На суху не варто цього робити.

Я використовувала 2 рази на тиждень під час наявності на лобі комедонів, рік назад. Допомогло майже одразу. Шкіра очистилась,комедони зникли зовсім за 4-5 використань Потім почала використовувати раз на місяць,для профілактики і очищення від забруднень,комедони не зʼявлялись.

Справді гарно очищує і видаляє все зайве.

На відео я використала тонік. І помітно як забруднення виходять зі шкіри,благо зараз їх не так багато. На лопатці перемішано з тоніком. Та вперше це був жах🥺

Купувати чи ні,вибір за вами. Але я справді рада,що придбала його. Де придбати ви знаєте самі🙏🏻

Якщо є питання,задавайте,буду доповнювати)