Олена Романюк

Elizavecca крем для очей з екстрактом ластівчиного гнізда

Elizavecca крем для очей з екстрактом ластівчиного гнізда

Бренд Elizavecca впізнаваний саме завдяки зображенням милої свинки, яка, відповідно до призначення засобу, зображена у відповідних ілюстраціях на флакончиках.

Виробник яскраво заявляє нам, що цей крем - біла бомба із золотом та екстрактом ластівчиного гнізда 🙂, і дійсно, склад:

вода, екстракт того самого гнізда, 1, 2 - Hexanediol (представників спиртів з потужними зволожувальними властивостями), Butylene Glycol (теж представник спиртів, розчинник нового покоління, отримують з кокосової олії), Caprylyl Glycol (емолент з антимікробними властивостями), далі екстракт анісу, соняшнику, ніацинамід, багато інших екстрактів з різних фруктів та рослин, гліцерин, і дужеее далеко золото 😅.

Ну, на золото я не дуже сподівалася в догляді, але нехай, для краси обіцянок.

Моє враження: це моя третя покупка саме цього крему, бо в нас із ним беззаперечна любов з першого дотику, намагалася замінити, але ні, цей крем дійсно робочий і класний.

Крем добре вбирається, немає зайвої жирності, липкості чи плівки, не викликав подразнень, і що головне, дійсно зволожує на 100 % + в моєму випадку суттєво прибирає видимий "мішок" під одним оком.

Шкіра навколо очей зволожена, гладенька, і ближче до вилиць помітно, що гарний тонус зі здоровим сяйвом (все ж золото?😁)

Elizavecca крем для очей з екстрактом ластівчиного гнізда

Флакончик у крему гарний, вузенький носик видає потрібну кількість продукту, аромат нейтральний, при нанесенні не відчувається, лише якщо цілеспрямовано понюхати, добре наноситься на шкіру, без яких-то негараздів.

Раджу звернути увагу на цей крем, він дійсно працює, виробник заявляє вікову категорію 35+, я саме того віку, тестувала подруга до 35 років, теж сподобався. Тим паче, зараз на цей крем дуже приваблива ціна ❤