Ксенія 💫

Увага всім, хто має жирне волосся 🆘

Увага всім, хто має жирне волосся 🆘

Вітаю, найкращі 🇺🇦!

Поговоримо знову про засоби для волосся 😉? Розповім про свій досвід використання 2-х шампуней від Lakme. Це іспанський виробник, який спеціалізується на догляді за волоссям.

Хочу поділитися своїм враженням від кожного з них та як вони показали себе на моєму волоссі. Спочатку про K.Therapy Purifying Balancing Shampoo.

Об'єм : 300 мл

Призначення: відновлення, для блиску, для об'єму, очищення, пом'якшення.

Тип волосся : жирне, усі типи.

Хочу звернути вашу увагу, що є і для сухого волосся.

В першу чергу шампунь розрахований на жирне волосся, щоб , бо у складі є комплекс сірчаних амінокислот і цинку, який нормалізує роботу сальних залоз, позбавляючи шкіру голови від надмірної жирності. Екстракт бамбука зміцнює локони, підтримує оптимальний гідробаланс епідермісу, стимулює ріст волосся і забезпечує захист від деструктивного впливу зовнішніх факторів.

Так, він з сульфатами кому це важливо.

Аромат ніжний, нейтральний. На волоссі тримається день, мене не дратує.

Консистенція середня, піниться добре; відтінок має ледь-ледь світло-зелений.

Про моє волосся : нефарбоване, нормальне (мию раз на 3-4 дні), але влітку стає жирнішим і тому я звертаюся за допомогою до засобів, які можуть подовжити чистоту.

Цей шампунь я не використовую на постійній основі. Міняю з іншим десь через третє миття голови, тобто 2 рази підряд мию основним, на третій - K.Therapy Purifying Balancing Shampoo.

Для себе я обрала саме таку схему, бо даний шампунь очищає "до скрипу" що називається. Мені цього достатньо, щоб тримати баланс.

Бо на мій погляд, цей шампунь краще охарактеризувати як глибоке очищення. Волосся в руках по справжньому скрипить, тому краще по довжині полотна нанести живильний бальзам потім.

Про мої зауваження щодо використання:

🌟 зазвичай маю гарний об'єм, але з цим шампунем його зовсім нема, точніше волосся якось негарно виглядає. Хочу показати роботу засобу саме соло, без будь-яких масок та олійок. Якщо у цьому випадку https://club.makeup.com.ua/looks/6113/ моя шевелюра просто буяє, то з Lakme воно зовсім не привабливе. Так, зате очищене добре, з цим не посперечаєшся.

🌟 Про другий момент що я помітила, K.Therapy Purifying Balancing Shampoo пречудово справляється з лупою. Буквально, з першого разу все счезає: шкіра голови чиста і без натяку, що була така біда.

Ось такі мої висновки стосовно цього засобу.

Вважаю, не варто використовувати навіть жирному типу на постійній основі, бо маєте шанс придбати "віника" собі, а не волосся, або принаймні свербіж точно.

Про ще один їх шампунь - пілинг - згодом 😘.

Ось і допис про пілінг від Lakme https://club.makeup.com.ua/post/19512/

Сподіваюсь була корисною.

З повагою, Ксенія ✨

Про олійку, що використовую останні роки, читайте тут https://club.makeup.com.ua/post/15807/