Anna_feerie

Хайповий санскрін Beauty of Joseon та моє неоднозначне ставлення

Хайповий санскрін Beauty of Joseon та моє неоднозначне ставлення

Взагалі-то я пішла купити ось цей чудовий SPF, який мене підкорив з першого пробничка: https://club.makeup.com.ua/post/16517/.

Але в магазині його не було, в той час як мій погляд впав на впізнавану тубу, яка заполонила простори Інтернету. "Треба брать", - вирішила я і понесла додому той бажаний санскрін.

Я була впевнена, що він ідеально підійде, бо ж це хороший корейський бренд, сучасні фільтри, ще й пробіотики з рисовим екстрактом в складі! Тож я почала тестування.

Хайповий санскрін Beauty of Joseon та моє неоднозначне ставлення
Хайповий санскрін Beauty of Joseon та моє неоднозначне ставлення

Йдемо далі: текстура і нанесення. Санскрін має легку текстуру, він доволі рідкий і швидко вбирається. По собі залишає сяючий фініш на межі масного млинця. Ну, чесно, я фанат глас-скін, йога-скін, чок-чок і як це ще називається - мені дуже подобається, коли шкіра зволожена, сяє та відбиває світло. Та тут мені здається, що це перебір.

Хоч спочатку виглядає дуже красиво, якби ще шкіра була менш текстурна, то взагалі можна було б ходити без макіяжу на обличчі (тому я думаю, що він все ж більше підійде для сухої шкіри). Але це не мій випадок - тому переходимо до нанесення тонального крему. І тут знову несподіванка: Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotic SPF50+ PA++++ не дружить з моїм ідеальним тональним флюідом https://club.makeup.com.ua/post/8857/.

Якщо я наношу СПФ на сироватку без крему - то мій тон провалюється в пори, підкреслюючи сухість і все це виглядає жахливо.У випадку нанесення зволожуючого крему, а потім сонцезахисту - тональний місцями скочується 🤷. Якась біда просто.

Ну, і ще один нюанс, хоч це вже про стан здоров'я - але в мене чухалось лице и посилювалась алергія, коли я наносила даний продукт. Коли мій стан поліпшився, ці побічні ефекти зникли, тож це історія точно не про всіх, але я мала попередити.

Якщо підсумувати, то плюси для мене:

🌾 Гарний склад та новітні хімічні фільтри;

🌾 Легка текстура та комфорт при нанесенні;

🌾 Сяючий фініш.

До мінусів віднесу:

🙃 Конфлікт з тональним кремом

🙃 Та перебір з сяянням (до речі, якщо наносити тональний, то рука сама тягнеться до матуючих серветок, хоч зазвичай я обходжуся без них).

В ідеалі взяти по кілька семплів різних кремчиків і добряче протестувати в різноманітних умовах. Зараз на сайті в наявності і міні, і пробники – тому обов’язково спробуйте, якщо цікавитесь даним продуктом!

Я ж свій Beauty of Joseon використаю, але повторювати не буду - на наступне літо краще візьму отой шикарний від Nineless (він ще й по ціні виходить більш вигідним 🤩), а потім ще хочу спробувати Skin1004, який радить наша розумничка А. ❤️

UPD. Попросила інших людей оцінити, чим пахне крем: мама каже, що запах майже відсутній, а той ледь розрізнюваний флер нагадав їй хліб, тільки десь дуже далеко (я змусила її буквально носом припасти то крему на руці 🤣). Чоловік також сказав, що віддушка дуже слабка. Тож, робимо висновок, що виною всьому моє індивідуальне сприйняття та подразнені алергією рецептори. В оригінальності ж крему сумнівів немає.