Оливкове мило з сонячної Грец ії!🌿
Натуральне мило з оливкової олії Papoutsanis 🕊️.
Продовжуємо тему натурального та екологічного догляду за собою. До мене з Європи приїхало справжнє оливкове мило, я так довго його хотіла!🥳 Саме на цей бренд я натрапила випадково, мене здивувало, що на нього тут немає відгуків.. Тому полізла в інтернет і дуже здивувалась! На Amazon це було найпопулярніше з усього іншого оливкового мила. Тому я, не вагаючись, вирішила замовити його собі, але на цьому сайті. Дуже зручно, що воно тут є. Є формат 125 грам та 250. У мене те, що побільше.
Його склад : оливкова олія, вода, морська сіль та лимонна кислота. Дуже простий та екологічний. Я обрала це мило через те, що тут якраз є лимонна кислота, яка знижує ph-рівень мила. Оливкове мило виготовляють вже не перше століття, воно славиться м'якими очищувальними властивостями, гіпоалергенністю та звісно ж натуральністю. Ця миловарня працює з 1870 року, тобто вже 153 роки. Дуже круто, що вони виготовляють мило по сьогоднішній день. Ар оматичних віддушок тут немає, але запах трохи нагадує господарче чи дігтярне мило. В мене дуже сильна алергія на парфуми, тому для мене це плюс.
Таке мило варто зберігати в мильниці зі стоком, щоб уникнути його розкисання.
Охоче раджу всім це чудове та натуральне мило. Я планую використовувати його для миття всього тіла, адже вважаю його більш безпечним для себе. Також як альтернативу купі пластикових пляшок в своїй оселі.
Коментарі (0)