Pilirina 💛💙

💙ELENIS - космецевтика, яка витіснить всі бренди з вашої полички 🫵🇺🇦

💙ELENIS - космецевтика, яка витіснить всі бренди з вашої полички 🫵🇺🇦

Косметику Elenis спробувала вперше кілька років тому. Мені привезла її сестра у подарунок, бо сама нею користувалася. Здивувалася, що вона користується продукцією українського, тоді ще, невідомого мені виробника, бо, знала, що в її арсеналі найдешевшою косметикою була лінія Zein Obagi.🤷‍♀️

З її слів, зрозуміла, що ця косметика не гірша по дієвості і почала частково докупати якісь окремі продукти, які дійсно шикарно працювали на моїй шкірі, мали класні складові, високу активність і мені весь час хотілося їх повторити. Зараз маю повну лінійку для обличчя та тіла. І не проміняю ні на яку іншу, бо дійсно бачу результат без ін’єкцій, якими вже давно не користуюся.Тепер я еленісоголік 🙈

Подобається місія компанії: «70% бюджету бренду Elenis вкладається у дорогі компоненти, а не рекламу». 👍 Це не пусті слова. Дійсно, я дізналася про неї навіть не з «сарафанного радіо», про неі ніхто з моїх знайомих, крім сестри, не знає, продається виключно на двох інтернет-платформах та у оффлайн-салонах ТМ Elenis.

Сьогодні поговоримо про найвідомішу косметичну лінію Meso-defense у синіх пляшечках? 💙

💙ELENIS - космецевтика, яка витіснить всі бренди з вашої полички 🫵🇺🇦
💙ELENIS - космецевтика, яка витіснить всі бренди з вашої полички 🫵🇺🇦

Шикарний гель для другого! етапу очищення у складі якого присутній інноваційний інгредієнт Neodermyl® – чисте джерело біоенергії, який може природним чином дифундувати в шкіру.

Він доставляє в нашу дерму речовини, необхідні для побудови волокон найважливіших протеїнів молодості, стимулює фібробласти шкіри, після чого вони починають синтезувати власний, природний, молодий колаген і еластин. Так під впливом неодерміла шкіра стає пружною та еластичною.

Неодерміл – високотехнологічний комплекс молекул, який одержують синтетичним шляхом у лабораторії, використовуючи такі речовини, як глюкоза, амінокислоти пролін та лізин, іони міді і ще багато речовин, про які я навіть ніколи не чула, тож включати «умняка» тут не буду.

Гель має насичений аромат «дорогої» косметики, темно-коричневий колір рідини. Структура - щільна, крапля на руці майже не розтікається, але приємно розмилюється у руках, на обличчі не перетворюється у пінку, але змиває залишки бруду якісно.

На початку користування може виникати відчуття, ніби шкіру легенько колять голочками. Насправді це і є той самий ефект мезотерапіі. Після вмивання шкіра дихає, стає свіжою, самовирівнюється, пори наче відкриваються. Відчуття ейфорії, не знаю, як по-іншому це можна описати. Не хочу навіть писати, що гель, як і вся лінія meso, вартий більшої ціни, бо ще виробник дослухається поради. 🤫

☝️Активні інгредієнти:

✔️Neodermyl®

✔️екстракт зеленого чаю

✔️комплекс м’яких ПАР

✔️сік алоє

✔️ментил лактат

✔️кофеїн

✔️пантенол

✔️олигопептид 10

👉Ingredients (INCI):

Aqua, Green Tea Leaf Extract, Glycerin, Lauroyl Sarcosinate, Sodium Cocoyl Isethionate, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Maltodextrin, Aloe barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Decyl Glucoside, Menthyl Lactate, Caffeine, Panthenol, Oligopeptide-10, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Benzyl Alcohol.

Оксигенуючий тонік з активним інгредієнтом RIBOXYL ™ – косметичним інгредієнтом, який використовується клітинами для насичення необхідним для нормального функціонування киснем. Має детоксикуючий ефект.

Тонік має приємний, насичений аромат, темно-коричневий колір. Коли тільки почала користуватися теж трішки ніби колов, як мезоголочками, потім шкіра призвичаїлася, алергіі не викликав, а навпаки, з часом, заспокоїв шкіру, яку я до цього нещадно шкребла кислотами до почервоніння.

Після використання шкіра свіжа, рівна, чиста. Приємний у користуванні і викликає своїм ароматом якийсь прямо релакс. Економний. Але, на жаль, хоч я і обожнюю всі ці продукти з помпою, у них є мінус - його у рідній тубі неможливо транспортувати, потрібно переливати у пляшечку з кришкою, яка щільно закривається, бо рідина виливається. У флаконах Elenis до редищайну цієї проблеми чомусь не було. Але це зовсім не проблема, якщо порівнювати її з його функціоналом.

☝️Активні інгредієнти:

✔️морська вода

✔️Riboxyl ™

✔️екстракт морських водоростей

✔️сечовина

✔️пантенол

✔️сік алоє

✔️гідролізовані протеїни пшениці і сої

✔️екстракт дріжджів

✔️екстракт ферменту морських бактерій

✔️сирин

✔️лецитин

✔️вітамін С і Е

А тепер погляньте на ціну Meso-defense active oxygenating tonic і на активні інгріндієнти. Ви ще десь у цій ціновій категорії зустрічали подібні активи? Я точно ні.

👉Ingredients (INCI): Aqua, Maris Aqua (Sea Water), Ribose, Laminaria Digitata Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Corallina Officinalis Extract, Sorbitol, Armeria Maritima Extract, Urea, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Hydrolyzed Wheat Protein, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Pentylene Glycol, Hydrolyzed Soy Protein, Pseudoalteromonas Ferment Extract, Lactic Acid, Sodium Lactate, Serine, Ascorbic Acid, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol.

Мультиламелярний крем інтенсивної дії з вмістом інкапсульованих лецитином вітамінів С і Е. Крем містить активну комбінацію пептидів і гіалуронової кислоти, яка відновлює водний баланс в епідермісі і підтримує його протягом доби. SPF 30 захищає від UVA і UVB-променів.

Ніби малувато «тридцятки» для фільтрації від сонця, але мені вистачило влітку для міста. На відкритих місцевостях, звісно ж, додатково користувалася санскріном SPF 50.

Крем легкий, економний, швидко вбирається у шкіру і лишає по собі матовий фініш на моїй комбінованій, влітку аж масляній шкірі, що постійно блищить від спеки. Відчутно, що під ним шкіра дихає. Під макіяжем веде себе бездоганно навіть у спеку, без бази. Користуюся ним вранці/ввечері. Навіть сироватку не хочеться під нього наносити. Відверто кажучи, кращого крему, ніж цей, ні в якій ціновій категорії, поки для своєї шкіри я не зустріла.

☝️Активні інгредієнти:

✔️масло жожоба

✔️авокадо

✔️бораго

✔️Controx VP C,

✔️Vit-A-Like ™

✔️AA2G ™

✔️Replexium®

✔️Matrixyl ™ 3000

✔️аргірелин

👉Ingredients (INCI):

Aqua, Octyldodecanol, Sucrose Polystearate, Cetyl Palmitate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Pentylene Glycol,Tris-Biphenyl Triazine, Borago Officinalis Seed Oil, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopheryl Acetate, Vigna Aconitifolia Seed Extract, Maltodextrin, Ascorbyl Glucoside, Acetyl Tetrapeptide-11 (And) Acetyl Tetrapeptide-9, Palmitoyl Tripeptide-1 (And) Palmitoyl Tetrapeptide-7, Panthenol, Cyclopentasiloxane, Acetyl Hexapeptide-8, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Parfum, Benzyl Alcohol.

Висококонцентрований, надлегкий крем для очей у величезному об’ємі за бюджетною ціною. Швидко вбирається, не залишаючи неприємну плівку, вирівнює рельєф шкіри та дійсно візуально розгладжує дрібні зморшки за короткий період. Думаю, у цьому заслуга гіалуроновоі кислоти. На нього комфортно лягає мейк і головне для мене - немає алергіі, бо від не якісних продуктів для очей моі очі як заплакані. Шикарний крем.

☝️Активні інгредієнти:

✔️Hyaluronic Filling Spheres ™

✔️олія авокадо

✔️Easyliance®

✔️Replexium®

✔️кофеїн

✔️рутин/троксерутин

✔️аргілерин

✔️ескулін

✔️лецитин

👉Ingredients (INCI): Aqua, Ethylhexyl Palmitate, Silica Dimethyl Silylate, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Octyldodecanol, Persea Gratissima (Avocado) Oil,Acacia Senegal Gum, Hydrolyzed Rhizobian Gum, Dimethyl Isosorbide, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Caffeine, Urea, Panthenol, Troxerutin, Cyclopentasiloxane, Rutin, Acetyl Hexapeptide-8,Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Sodium Polyacrylate, Esculin, Serine, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Benzyl Alcohol.

Виробництво косметичних продуктів ТМ Elenis пройшло міжнародну сертифікацію GMP та ISO 9001, які  підтверджують, що у виробництві продукції беруть участь кваліфіковані спеціалісти, новітні технології, а продукція пройшла кілька етапів перевірки якості.

Всю косметику купую за власні кошти! Як ви вже зрозуміли, ТМ Elenis не вкладає гроші у маркетинг і це поки є величезним плюсом у плані її доступності.

Можна багато писати, говорити про ці продукти, але варто спробувати хоч один базовий продукт на собі і, повірте, ви полюбите Elenis, як і я. Через місяць користуванням повним базовим набором ви себе у дзеркалі не впізнаєте, це я вам гарантую.

Але тсссс! 🤫

Будемо любити Elenis тихо. Тримаємо ціни, бо щось вони ростуть на неї, як гриби! 🙈

А якщо серйозно, пишаюся тим, що українська космецевтика зробила переворот на моїй поличці і скинула звідти весь ізраїльський проф. Якість, порівняно з ізраїльською, незрівнянна! 👍💙🇺🇦