Pilirina 💛💙

У COS De BAHA є один величезний мінус...

У COS De BAHA є один величезний мінус...

У засобів активні складові, виробляються на підприємствах, сертифікованих KFDA (Корейське управління контролю якості продуктів та ліків). Потужно звучить, правда? 💪Середня вартість продуктів складає близько 10$, що робить їх доступними.

Моя шкіра:

✔️35+ (та добре, 38)

✔️Комбінована, влітку ближче до жирноі, подекуди зневоднена

✔️Є і пігментні плями, нерівність кольору, і почервоніння

✔️Чутлива та примхлива, схильна до алергії

Придбала Cos de BAHA Peptide Serum With Matrixyl 3000 & Argireline за рекомендаціями Anna_feerie. Вона іі обожнює, як ви всі уже знаєте.

Виробник заявляє, що ця сироватка показує високу ефективність роботи на шкірі з віковими змінами: відновлює водний баланс, зменшує вираженість зморшок, вирівнює мікрорельєф, підвищує пружність і еластичність, покращує колір обличчя.

Мене завжди підкуповують косметичні продукти, у складниках яких, на першому місті стоїть не вода, а гідролати.

Як тут: *Aloe Barbadensis Leaf Extract,Propanediol,Glycerin,Palmitoyl Tripeptide-1,Palmitoyl Tetrapeptide-7,Acetyl Hexapeptide-8, Niacinamide,1,2- Hexanediol,Sodium Hyaluronate, Beta-Glucan, Adenosine, Butylene Glycol, Allantoin,*Rosa Dama scena Extract,*Lavandula Angustifolia Flower E xtract,*Camellia Sinensis Leaf Extract,*Melissa Officinalis Leaf Extract,*Artemisia Vulgaris Extr act. (*Mark: Organic Ingredients. Organic: 78%)

Матриксіл 3000 - високоефективний пептидний комплекс, який стимулює синтетичну активність фібробластів і покращує якість дермального матриксу.

Аргірелін - його дія порівнянна з ботулотоксином. Однак замість паралізації лицьових м'язів, він блокує передачу сигналів. В результаті порушується скорочення м'язів і мімічні зморшки розгладжуються.

Солі гіалуронової кислоти (1%) притягують вологу, попереджають зневоднення, пом'якшують.

Ви у це вірите? 🙃 Я теж, доки не спробувала!

COS De BAHA швидко вбирається, не залишає липкої плівки та "париникового" ефекту, не блищить, не закупорює пори та не скочується на шкірі. Відразу після нанесення на шкірі відчувається липкість, яка швидко зникає.

Засіб тонізує шкіру, злегка освітлюючи іі. Після кількох тижнів використання шкіра більш пружна, щільніша, з'явилася еластичність. Пігментація на шкірі стала набагато світлішою. Однак, у мене космплексний догляд за шкірою, тому сказати напевно, що саме із засобів, що використовуються, допомагає досягти хороших результатів складно.

Але є один величезний мінус 👉 вона дуже швидко закінчується❗❗❗

Ні, не подумайте, що я яложу іі цілодобово, користуюся виключно на ніч, але вона закінчилася, менше, ніж за місяць. Не помічала такого зі звичними аналогами по типу The Ordinary чи Christina. Іх точно вистачало на довше.

Буду надалі вводити цікаві активчики COS De BAHA до свого щоденного раціону. Добре, що є з чого вибрати. Раджу спробувати цю сироватку всім, кому за ... Ви оціните!