Iryna Koval

Garnier Fructis Hair Food Pineapple

Garnier Fructis Hair Food Pineapple
Garnier Fructis Hair Food Pineapple

Garnier Fructis Hair Food «Ананас»! Шампунь, бальзам-ополіскувач та маска з ароматом соковитого ананаса очистять волосся, наповнять його, а головне — зроблять усе це без обтяження. Лінійка підійде тим, чиє волосся довге та тьмяне.

97 % складається з природних компонентів, усі засоби створені на основі веганської формули без інгредієнтів тваринного походження, парабенів і штучних барвників.

Одразу зазначу, запах - це просто божественно! Кожен раз, після застосування цих продуктів, мені здається, що я опинилася на тропічному острові. Соковитий аромат ананаса залишається на волоссі до наступного миття.

Шампунь гарно піниться, тому вистачає невеликої кількості продукту для всього волосся.

Щодо очищення - добре справляється із забрудненням і жиром, залишаючи волосся свіжими та легкими, не пересушуючи його. Особливо приємно, що він містить фруктові екстракти, які додатково живлять пасма.

Бальзам-ополіскувач має легку консистенцію, легко розподіляється по волоссю, навіть якщо воно довге.

Допомагає розплутати тонке та ламке волосся, зволожує його по всій довжині та повертає природній блиск, робить живим та здоровим на вигляд.

Також важливо відзначити, що бальзам не залишає жодного відчуття важкості чи жирності.

Консистенція густа та кремова, невеликої кількості продукту вистачає для всього волосся, тому продукт економічний у використанні. Маску слід тримати на волоссі кілька хвилин, а потім ретельно змити. І результат вас приємно вразить!

Маска має багатий склад, який дарує волоссю необхідне живлення та відновлення. Вже після першого застосування помітила значні зміни. Моє волосся стало дивовижно м'яким та слухняним, набуло природного блиску та еластичності.

Загалом, лінійка догляду за волоссям Garnier Fructis Hair Food Pineapple - це справжній бальзам для моєї косметичної душі. Усі продукти надають волоссю необхідний догляд, зберігають його здоровим та роблять процес догляду неймовірно приємним.