wowmom

Класний гель-лак для новачків: не затікає, самовирівнюється та чудово тримається

Класний гель-лак для новачків: не затікає, самовирівнюється та чудово тримається

Привіт, красуні!

Я знаю, що багато хто з нас, робить манікюр з гель-лаком самостійно, по багатьом причинам: це і економія, і стерильність, а комусь просто це подобається. Та я знімаю шляпу перед тими, хто самостійно може зробити ідеальне вирівнювання нігтьової пластини, і нафарбоувати красиво нігті без всяких затікань. В мене це виходить (і то не завжди), коли є настрій, і є час.

Але, коли мені потрібно швиденько привести до ладу нігті, та особливо не паритись, я обираю прості нюдові гель-лаки, бажано з блискітками, щоб "раз-раз" і готово.

Серед фаворитів в мене гель-лаки від українського виробника Moon/

Класний гель-лак для новачків: не затікає, самовирівнюється та чудово тримається

Насправді, в мене вже накопичилась невеличка колекція лаків від цього бренду, бо мене повністю влаштовує іх якість, ціна та величезна палітра віддінків, під будь-який смак та настрій.

Сьогодні покажу віддінок 305, який хоч і можливо для когось "старомодний", але мені він дуже подобається. Це ніжний рожево-бузковий лак, з великою кількістю золотистого шимеру.

Він напівпрозорий, тому його краще наносити у два шари. Він дуже класно лягає на нігті та нікуди не розтікається. З ним, мені не потрібно сушити по одному нігтю, а я можу повністю нафарбувати руку, і відправити її в лампу.

До речі, сохне лак реально за 10 секунд, що дуже пришвидшує манікюр.

З цим віддінком важно "накосячити", тому я раджу на нього звернути увагу тим, хто тільки починає робити манікюр в домашніх умовах, і тим, кому це важко дається (як мені).

Стійкість чудова, навіть без додаткового укріплення (до речі база в мене також від Moon).

Це красивий шимерний майже "нюдовий" гель-лак, який не дуже помітно відростає, що також мені подобається.

А взагалі, я в принципі раджу придивитися до лаків від Moon, бо майже ніколи з ними не має проблем. До того ж, це українське виробництво!

Дякую за увагу:-)