Міцелярний гель для очищення шкіри 🩵
Так, тут про Babe Laboratorios Soothing Micelar Gel, +тест змивання свотчів.
Довго відтягувала з відгуком про цей міцелярний гель, хоча користувалась активно)) Бачила багато гарних відгуків про нього, та й про Babe загалом маю хорошу думку.
Babe Laboratorios Soothing Micelar рекомендують для всіх типів, навіть чутливих. Обіцяють, що видаляє навіть стійкий макіяж, що його можна використати і для зняття макіяжу очей. (Хоча спойлер, там у кінці списку складу є один компонент, який для очей шкідливий).
Багато хто застосовує і для вмивання))
Я вже теж встигла покористуватись гелем у різний спосіб 😅
Коротко про баночку:
Вона дуже надійна та зручна, кришечка дозатора може фіксуватись таким чином, щоб не видавати засіб, тому Travel Size можна закинути у рюкзак і не хвилюватись, що протече. До-речі, згадала, що там був ще фіксатор, але я його десь загубила, але і без цього фіксується надійно.
Гель і як застосовувала
Сам гель прозорого кольору, дуже густий, має яскравий свіжий запах очисних засобів (він мені не дуже сподобався).
Змивала spf та гель для брів
Тут все просто, наносимо чистими руками на обличчя, масажними рухами трохи розмазую, утворюється не те, що би піна, але такі тоненькі білі лінії "піни" від взаємодії гелю з обличчям.
Потім змиваю все теплою водою і ще раз вмиваю обличчя вже з пінкою.
А тоді обов'язково зволоження))
А тут вже хочеться уточнення, я ніде не знаходила інформації про те, що потрібно наносити гель на сухе чи вологе обличчя, тому наносила на сухе. А вже коли зняла наліпку, то прочитала, що потрібно наносити на вологе обличчя. Окей, це багато змінює🤔 Хотілось би одразу цю інформацію мати.
Ще одне уточнення, якщо гель нічого не робить, а він вже нанесений на обличчя, можна трішки сполоснути водою і масажувати. (Якось так😅)
Йдемо далі)
Щоб займати менше місця в рюбзаку у недовгих поїздках, я цей гель використовувала і як гель для вмивання.
Спосіб нанесення такий самий + багато води. А потім багато зволоження: тонік, крем.
Повноцінний макіяж ще не мала можливості змивати ним, тому змивала свотчі, нижче буде більше фото з цим😉.
Мої враження та ефект:
Мені подобається цей гель, тим що не потрібно спонжів, він хоча б трішки, але змиває мейк (а отже і spf). Шкіру очищає точно, без подразнень, неприємних відчуттів і тд., але і не "до скрипу".
Гель і після ранкового вмивання не стягує шкіру, але хочеться зволожити.
До самої шкіри приємний, змивається теплою водою легко.
Як формат для поїздок взагалі ідеальний.
Склад
Aqua – власне вода, розчинник.
Decyl Glucoside – м'який неіонний ПАР, що складається з цукрів (глюкози), отриманих з кукурудзяного крохмалю, і жирних кислот (деканол - дециловий спирт) кокосового горіха.
Glycerin – зволожувач, основна складова частина жирів рослинного та тваринного походження.
Poloxamer 184 – синтетичний полімер, який функціонує як миючий засіб. Вважається м'яким очищувальним засобом, який можна застосовувати і до очей. Проте були дослідження, що цей компонент може викликати незначні подразнення.
Caprylyl/Capramidopropyl Betaine – Підвищувач в'язкості - неводний.
Betaine – зволожувач.
Glycyrrhiza Glabra Root Extract – у косметиці використовується як пом'якшувач, від запалень, очищає шкіру, потужний антиоксидант.
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer – у косметичних продуктах використовують як емульгатор.
Pentylene Glycol – зволожувач, розчинник.
Parfum – парфумування.
PEG/PPG-18/18 Dimethicone – емульгатор.
Sodium Chloride – регулятор в'язкості.
Caprylyl Glycol – у косметичних засобах використовують як кондиціонуючий засіб для шкіри.
Disodium EDTA – застосовується в косметиці при виробництві засобів для догляду за шкірою та волоссям для пом'якшення водного середовища, зв'язування іонів двовалентних металів, насамперед кальцію та магнію.
Sodium Hydroxide – сильний луг, який може серйозно подразнювати очі. Використовується для буферизації.
Potassium Sorbate – безпечний консервант.
Sodium Benzoate – безпечний консервант.
Склад доволі безпечний (виробник вказує, що підходить для дітей, які страждають від атопічного дерматиту), але все ж краще спершу провести тест на алергічну реакцію і бути обережним з нанесенням в зоні очей.
Тепер змиваємо свотчі😅
Зробила свотчі першим-ліпшим, що потрапило під руку: підводка GlamBee, олівець для губ Bourjois, олівець для брів GlamBee, звичайна помада від Maybelline.
Наношу гель
Просто сподобалось як виглядає на фото 😅
Просто розмазую його без води
Розмазую круговими рухами.
Додаю води 1.
Додала небагато води.
Додаю води 2.
Помада від Maybelline до кінця все ж не змилась🤷🏻♀️.
Коментарі (0)