Літо можна продовжити: аромат 💚LOST IN BALI 💚від українського нішевого бренду
Bibliotheque de Parfum
Я продовжую надихатися нашими українськими брендами і натрапила на ще один цікавий нішевий бренд прафумів! Можливо багато хто з дівчат уже знайомий з ним, але я раніше не цікавилася) Мені сподобалась естетика цього бренду! Дуже вишукано і водночас лаконічно. Отож зробивши затест декількох ароматів, для себе виділила 3, з якими хочу познайомитися ближче:
- LOVE IS A DRUG ( це квітковий аромат.. і так з перших нот схожий на Kilian GGGB, але дуже красива його версія, варто познайомитися усім поціновувачам аромату)
- PLAY WITH ME ( на мені мускусно-пудровий, аромат чистоти, є фіалка в складі не знайшла схожості чи аналогу)
- LOST IN BALI ( тропічний aромат відпочинку, саме він найбільш припав до душі, отож ділюсь про що цей аромат)
LOST IN BALI – це парфумована вода.
- верхні ноти: фісташки, бергамот, кардамон, рожевий перець
- ноти серця: тубероза, іланг-іланг, жасмин
- базові ноти: кокос, амбра, боби тонка, бензоїн
Фісташки у поєднанні з кокосом і бобами тонка переносять на Балійське узбережжя. Шлейф парфуму довгий і трохи солонуватий, наче бриз.
Магія, сила цього парфуму в нотах. Різкий старт забирає всю увагу на себе. Ніжність, вершковість фісташок розбавлена сміливою гостротою рожевого перцю. Додає прянощі бергамот. Далі, в серці аромату розкриває пелюстки вибухова тубероза. Одна квітка, а з розуму зводить, як цілий букет. Іланг-іланг додає оксамитового звучання аромату. Фінал, шлейф Lost In Bali екзотичний. Нагадує пристрасні поцілунки на березі океану. Переносить на райські острови нота кокосу.
Lost in Bali хочеться зробити необхідністю. Щоб був завжди поряд. Щоб кожного дня надихав, давав сили та енергії своїм вибуховим та таким ніжним звучанням.
Вже мрію про таке поповнення у своєму парфумерному гардеробі 💚
Коментарі (0)