Mila__Mi

Заспокійливе мило для інтимної гігієни Delamark 🤍

Засоби для інтимної гігієни дуже важливі в нашому щоденному догляді. А коли засіб має натуральний склад, то це стовідсотково стає великою перевагою у виборі.

🔹Дизайн мінімалістичний. Ось ця долонька, яка підхоплює серденько в якому всередині знаходиться колосся пшениці🌾, асоціюється в мене якраз таки з турботою про себе.

На зворотній стороні вказаний склад, опис та інструкція до застосування та інша інф.

🔹Пляшка об'ємом 400 мл, має зручний дозатор, який провернув в одну сторону можна натиснувши отримати засіб. Якщо провернути в іншу сторону, то він закривається і забезпечує надійний захист від протікання засобу в дорозі.

Сам дозатор видає достатню кількість засобу для подальшого використання (не плюється).

Щодо складу, засіб не має штучних ароматизаторів та барвників, не містить в собі SLS та SLES. У складі є очищена вода, м'які ПАВи з рослинних компонентів на основі протеїнів вівса та ПАВів з масла кокосового горіха, а також екстракти причепи, кропиви, деревію; алантоїн, олія виноградних кісточок, ефірна олія лимону та гліцерин.

🔹Склад насправді дуже чудовий та повністю натуральний. До того ж засоби бренду не тестуються на тваринах.

🔹Аромат нагадує мені польові квіти, мені найбільше відчутна ромашка, кульбаба, причепа та кропива. Пахне ніжно, приємно та ненав'язливо.

🔹Засіб рідкий, прозорого кольору.

Його потрібно зовсім небагато, аби утворилася м'яка, повітряна пінка.

🔹 Делікатно очищує та освіжає шкіру, нейтралізовуючи неприємні запахи.

🔹 Сприяє зняттю подразнення, так як має протизапальну дію.

🔹Змивається легко, НЕ залишаючи відчуття плівки. 🔹Сухості не викликає.

🔹Та якихось негативних реакцій також викликав.

🔹Підійде і для чутливої шкіри.

Це в мене вже не перша пляшка цього засобу. Для мене воно ідеальне по усім показникам. Рекомендую 🤍