SomovaFM

Kotex Normal с аппликатором: моя знахідка і любов

Kotex Normal с аппликатором: моя знахідка і любов

Шлях до пошуку ідеальних тампонів, без перебільшення, був довгим та тернистим.

Першими були Кotex Normal - які мені не підійшли, бо просто не змогла їх "просунути". Вирішили спробувати Kotex Minі, в мене все ж таки не дуже обільні виділення та й мали б увійти легше. Але ж ні, як в суху землю. В яких позах я тільки не пробувала, дівчата, камасутра би позаздрила😅.

Наступним кроком було тампони з аплікатором Tampax - пам'ятаю зелений аплікатор і що брала середні по розміру. Ситуація та сама - навіть апліктор не увійшов, це було боляче та жахливо неприємно.

Чому я одразу не спробувала Кotex з аплекатором? Думаючи, якщо мені не підійшли міні - треба брати щось інше.

Пройшло не мало часу, як нещодавно я все ж таки знов вирішила спробувати тампони, саме через відпустку, яка співпадала з КД. Шукала спочатку міні з аплікатором, але таких не знайшла, тому довелось брати Kotex Normal.

Kotex Normal с аппликатором: моя знахідка і любов

Кожен тампон в окремій упаковці, яка зручно відкривається. Рожевий гладкий апліктор, кінчик закруглений, а прорізі гладкі і не дряпаються. Силіконова основа, за яку зручно тримати при вводі. Ніжка натискається дуже легко без зусиль і при повному витісненні тампона з аплікатора чутно або ж відчутно легкий чпоньк.

Ниточка міцно кріпиться до тампона, вона не дуже довга, але й не коротка. Бо в мене поки є параноя перевіряти її наявність 😁 В купальнику помітна не була.

При використанні тампон взагалі не відчувається.

В інструкції написано міняти кожні 6-8 годин. Перший раз по "рекомендаціям" знайомих вирішила змінити його через 4 год і це було не вірне рішення, бо дуже не приємно було його витягати, так як він не встиг розм'якнути. Інші рази вже вичікувала десь по 7годин і все було чудово. Тому опирайтесь лише на свої відчуття.

Для регулярного використання все ж віддаю перевагу прокладкам, але на якісь екстрені випадки - ідеальні тампони знайдено.