Гребінець від Tangle Teezer.
Відгук після користування
Гребінець від Tangle Teezer.
Дуже довго відклала покупку цієї щітки, не вірила що вона так добре розчісує волосся, як пишуть в рекламі, я вважала що це крутий маркетинг і все. Але дівчата в спільноті мене переконали))
І так, при виборі щітки я стикнулася що є дві найпопулярніші форми:
- Продувний з дірочками по середині (для сушки).
- Непродувний (без дірочок та для розчісування мокрого волосся).
Сушити на гребінець я не буду, тому обрала гребінець для мокрого волосся.
Далі постав вибір купити:
- з ручкою.
- без ручки.
Мій смак обрала з ручкою.
Після аналізу, дізналась, що з ручкою є теж два види:
- великого розміру.
- маленького розміру.
На ціну дуже впливає колір, для прикладу золоті коштують дорожче.
В мене не така густа шевелюра і тому обрала маленький The Wet Detangler Mini.
Користуюсь десь +- півтора місяця і ця форма мені ідеально підійшла.
Після вибору форми я почала обирати колір, читала відгуки про кожний, і як виявилось з відгуків, що в маленьких щітках більш жорсткі зубчики ніж у великих. Таких відгуків було ну дуже багато окрім м'ятної щітки на якій я зупинилась Tangle Teezer The Wet Detangler Fine & Fragile Mint))
Дякую мейкапу за швидку доставку, з нетерпінням додала щітку в мою рутину. В мене тонке волосся, вже не таке сухе як раніше, дякую моєму догляду, я дуже обережно розчісуюсь, щоб не травмувати волосся, і знаєте що, це кайф розчісуватись, дуже ніжно розчісує моє волосся, в деяких місцях застряє щітка (ліва сторона на якій я сплю) і там я спочатку розплутую руками, а потім вже гребінцем. Я зробила висновки, що дійсно це крута щітка, яка варта грошей і уваги. Я не розчісую мокре волосся, розчісую вологе коли розплутала всі заплутання. Також хочу нагадати, що будь-яку щітку/гребінець потрібно регулярно мити, це здоров'я шкіри голови в будь-якому разі)
З мінусів, я розумію через те, що щітка ніжна - можливо в майбутньому погнуться зубчики, але за кайф рутини мені не шкода через рік придбати ще одну.
Дякую за увагу
Коментарі (0)