Nata_Po

Мої останні покупки Maybelline, LN Pro, Patricia Ledo, GlamBee, Ziaja, Holika Holika та ін.

Мої останні покупки Maybelline, LN Pro,  Patricia Ledo, GlamBee, Ziaja, Holika Holika та ін.

Десь, напевно з весни, я усвідомила, що зробила дууууже багато спонтанних покупок. Мені взагалі здається, що, напевно, 50%, якщо не більше, своєї косметички (а мені здається, що точно більше) я купила саме з весни дотепер.

І, мене це почало турбувати, тому нижче буде довгенький монолог роздумів на тему, а також огляд нещодавних покупок)

Отже, впродовж кількох останніх днів майже жоден мій похід в магазин не завершувався просто так.

Що ж я купила?

  1. Компактну пудру від Patricia Ledo. Я вже кілька тижнів нею користуюсь, вона дуже ніжна, примна і з дрібнесеньким помолом, тому вирішила задублювати.
  2. Розсипчаста пудра від Eveline з персиком. Я вже давно задивлялась на цю персково-бананову історію. Я раніше практично ніколи не користувалась пудрою,але цього літа на фоні догляду та СПФ шкіра почала активніше жирніти, а не бути сухим пляцком. Це однозначно +, але довелось ввести пудру. Я її вже спробувала раз і мені все дуже сподобалось)
  3. Пудра від Holika-Holika - вона мені теж здалась з дуже приємною текстурою, неначе вуаль і ціна була дуже приємною, тому вирішила спробувати.
  4. Рум'яна від LN Pro. Я ще раніше придбала і писала про них відгук https://club.makeup.com.ua/post/17255/. У мене був 102 відтінок, а я придбала3 інші. Вони маленькі, класні та достатньо пігментовані, тому рекомендую)
  5. Термоззахист Fortesse. Навідгуки про нього натрапляла чи то в інсті, чи тік-тоці, тому вирішила спробувати, це те, що у мене доволі швидко використовується.
  6. Олійка від LN Pro. Тут мені щось просто захотілось її спробувати. Читала, що вона доволі класна, а особливо такою була ще до перевипуску. Не користувалас подібним, чому б не спробувати?
  7. Легендарний блиск від Maybelline Lifter Gloss у 5 відтінку. Я вже на нього задивлялась доволі таки давно. І тут псіханула. Вже пробувала - у нього неймоврно приємний аромат, я очікувала, що він буде більш липким та некомфортним, але ні. Тому за нагоди хочеться ще інші відтінки прикупити)
  8. Скрабуюча крем-паста від Zaja. Раніше я ніколи не використовувала косметичних скрабів для обличчя, а скрабувалась кавовою гущею і обличчя не відпало. Але вирішила спробувати її. Купила спонтанно без відгуків. Вчора ввечері вже навіть спроубвала. І доволі приємне та делікатне відлущування. Шкіра м'якенька, тож супер. На разіцілком задоволена.
  9. Олівчики для губ від Colour Intense в 03 відтінку. Поповнила свої запаси https://club.makeup.com.ua/post/13767/.
  10. Олівчики для очей від essence. Купувала для мами. Зробила кілька свотчів на руці, вони швидко фіксуються та не розмазуються. Тож мені сподобались, але треба спробувати за призначенням)
  11. Бронзуюча шимерна пудра від MAG. Я не можу собі уявити, хто це диво назвав бронзером, бо як на мене це дуже активний сяючий хайлайтер, золотистий. Я його вже пробувала наносити, виглядає непогано, але потрібно розтушувати і бомбічно у якості сяючого акценту на повіки, ще й у дуже гарному відтінку (у мене 101). 102 вже іде в бронзу.
  12. Лаки від Colour Intense. На жаль пілся піврічного використання гель-лаків у мене нігті перетворились на плівочки, тому мій максимум - це такого плану "укріплюючі, лікувальні" лаки. І, я вирішила поєднати їх зі стемпінгом. Виглядає значно свіжіше, і, як виявилось, цей рожевенький достатньо стійкий (потішило). Тому придбала собі його дубль і на пробу голубенький.
  13. Термотуш від GlamBee - купила по наводці M A X I M O V A🌷. Дуже дякую за рекомендасьйон. Вона справді класна, змивається без жодних кіл. Це мій перший досвід використання подібноїї формули і мені дуже сподобалось. Окрім того, сама по собі туш дуже достойної якості.

Ця олійка зроблена у формі блиску. Хоч у флакончику є родевий відтінок на губах вона виглядає прозорою. Вона наче не заявлена, як плампер, але я відчуваю якесь зовсім мінімальне пощипування.

Має доволі прикольний аплікатор і достаньо густа, щоб не текти по губам.

Я довго думала, чим вона пахне, і усвідомила, що це запах дюшесу)

Ось так він виглядає ближче. Як я вже писала,планую його використовувати на повіки і як хайлайтер) Я за нього заплатила біля 100 грн, і він ще йестетично гарно виглядає у рефілі, це приємно. Побачимо, як буде у використанні. Цього бренду ядуже любила купувати лаки для нігтів, бо вони були доволі стійкими та гарно виглядали.

Непогана палітра відтінків, низенька якість, автоматичне викручування. Що ще потрібно для щастя?)

У флаконі я помічаю дрібнесенькі блискітки, але їх зовсім не видно на аплікаторі)

Приємний, неймовірно пахне, великий та зручний аплікатор. Але достатньо висока вартість, як для блиску)

нічого не можусказати про стійкість і комфорт використання, але заявлено, що там є гіалуронова кислота і він повинен ще навіть зволожувати губи. Це приємно, але чи воно справді так, побачимо)

Я не мала жодних сподівань на туш за 69 грн. Але вона справді класна. Я нею на разі користувалась лише один раз, і вона гарно подовжила, розділила, трошки додала об'єму. І це вау.

Власне я не дуже полюбляю туші через проблемне змивання, тертя очей, вимивання тої туші з очей і все одно зранку я просинаюсь з мінімальними темними колами під очима. Дуже дратує.

А тут справді всі познімалось комочками-чохольчиками, і це вау)

Таким рожевим я вже користувалась. Він дає ніжно-рожевий прозорий відтінок, я не можу сказати, що він мені дуже сподобався, більше люблю таке прозоро-молочно-білу вуаль на нігтях, бо гарно освіжає.

Але лак виявився достатньо стійким. Я з ним спокійно ходила і півтора тижні (але на коротеньких нігтях). Також робила декор зі стемпінгом і все класно. Тому мені все сподобаллось, до того ж тут 11мл.

Тому можу сміливо рекомендувати, але ще цікаво протестувати голубий і тоді вже напишу постик)

Частину покупок я вже встигла протестувати і в мене немає враження, що купила щось, що не було потрібним)

Все класне на перший погляд, але хочу протетсувати нормально на регулярній основі і тоді вже напишу повноцінні нормальні відгуки на кожен продукт)