YuliHrytskoff

Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці" Bisheffect Magnesium Flakes

Кристалічний концентрат для ванни "Магнієві пластівці" Bisheffect Magnesium Flakes

Магній - дуже важливий мінерал для здоров'я організму, особливо жіночого! Магній знімає як фізичні, так і емоційні прояви стресу; сприяє підвищенню працездатності; знімає відчуття тривоги; і навіть усуває такі фізичні прояви недостатності цього мінералу, як прискорене серцебиття, судоми та безсоння.

Класичними проявами нестачі магнію в організмі є такі симптоми: почуття тривоги, спазми, судоми та тики, прискорене серцебиття. Все це, зазвичай, може посилюватися головними болями, безсонням, підвищеною дратівливістю, частою зміною настрою та хронічною втомою.

Якщо ви знайшли в себе такі прояви, то, по-хорошому, потрібно сходити до лікаря і пройти необхідні обстеження, але й не зайвим буде наситити організм магнієм шляхом проведення таких приємних процедур як прийняття магнієвих ванн. І для цього не обов'язково їхати до санаторію, такі курортні процедури можна влаштувати у власній ванній за допомогою Кристалічного концентрату "Магнієві пластівці" Бішофіт Полтавський.

Максимально практичне! Магнієві пластівці поміщені в дуже міцний зіп-пакет, оформлений у біло-блакитних тонах.

Зі зворотного боку пакета можемо прочитати всі необхідні відомості про продукт від виробника: опис, склад, строк придатності та умови зберігання,а також окремо - спосіб приготування ванни та ножних ванночок за допомогою кристалічного концентрату.

Зверху на пакеті вказані місця надривів для відкриття пакета. Правда, я завжди акуратно розрізаю такі пакети ножицями, тому що дуже люблю охайний естетичний вид упаковки, навіть якщо це просто пакет)))
Усередині пакет міцно закривається на спеціальну застібку.

Об'єм мого пакетика – 500 г. Також у виробника є магнієвий концентрат і у більшому об'ємі.

Склад пластівців чудовий! Нічого більше, крім магнію, вони не містять (згідно опису виробника: "Склад: магній хлористий (бішофіт Полтавський).".

Я думаю, що для багатьох великим плюсом буде те, що магнієвий концентрат не містить ніяких ароматизаторів та ароматичних масел, адже не всім вони подобаються, та й алергія може бути! Тому, якщо є бажання, аромамасло завжди можна додати на свій розсуд та смак самостійно.

Консистенція – тверда. Пластівці мають дуже цікаву текстуру, - на вигляд вони нагадують уламки тонкого льоду, правда, на дотик кристали матові.

Хоча кристалики і досить тверді, але вони ламаються дуже легко на дрібніші шматочки.

Колір - напівпрозорий молочно-білий (воду не забарвлюють).

Запах. Хоч пластівці і не мають віддушки, але легкий запах у них все ж таки є. Мені запах віддалено нагадує запах йоду. Після розчинення у воді запаху не чути зовсім ніякого.

Згідно з описом виробника, прийом Бішофітних ванн:
- ідновлює рівень магнію
- усуває больові синдроми
- ліквідує спазми при порушеннях у роботі серця та судин
- знімає втому та напругу після розумової чи фізичної активності

Але й зробити таку ванну потрібно правильно. Виробник нам рекомендує розводити магнієвий концентрат у таких пропорціях: у ванну (на 100 л води), температурою 37-38 °С, додати 200 г кристалічного концентрату. Приймати ванну протягом 15-20 хв.

Я ж використовую магнієві пластівці наступним чином: набираю у ванну теплу воду (близько 38 градусів) - спеціально не вимірюю, тому що після купання дитини вже на дотик відчуваю приблизну температуру води і додаю, так само на око, близько 150 г пластівців, чекаю кілька хвилин, поки пластівці розм'якнуть і трохи допомагаю їм розчиниться, помішуючи воду рукою. Я даю трохи менше концентрату, ніж нам рекомендує виробник, тому що набираю води у ванну менше половини.

Приймаю ванну близько 20 хвилин і не більше двох разів на тиждень, частіше – раз. У такій ванні я не миюсь, для цих цілей у мене є душ; я просто лежу у воді, розслабляюся і отримую задоволення від процесу. Після ванни з магнієвими пластівцями я обов'язково обполіскую шкіру під душем, щоб вона не пересушувалася, адже магнієвий мінерал дуже солений.

Загалом, я використала весь пакет магнієвих пластівців тільки для прийняття ванни (хоча пластівці можна використовувати й для ванночок для ніг). І знаєте, мені дуже сподобалося! Після прийняття таких ванн вся втома після важкого дня просто випаровується, але, при цьому, у всьому тілі відчувається неймовірна легкість і розслабленість, тому такі ванни варто приймати найкраще на вечір, щоб не ходити як сонна муха!) За відчуттями - начебто на сеанс масажу сходила! Після кожної такої ванни я спала так солодко, як немовля, хоч зазвичай сон у мене неспокійний. Також помітила, що мене почала менше боліти спина, хоч до цього остеохондроз давав про себе знати... Якщо на тілі є якісь ранки або порізи - після магнієвої ванни вони значно швидше гояться. Та й шкіра робиться якоюсь доглянутішою, підтягнутою.

Загалом, чудова штука! Однозначно рекомендую! А собі замовлю повторно, але вже у пакеті максимального об'єму!😉