Anna_feerie

Діти квітів: 1970s

Діти квітів: 1970s

Цей допис бажано читати під пісню "Imagine" Джона Ленона ☮️ 😁😎

Епоха 70х була ознаменована появою самобутнього руху, руху бунтарів та борців за свободу. Ці люди не погоджувались з системою, прагнули творчого самовираження, єдності з природою та миру.

Стиль хіпі був доволі різноманітним та еклектичним, він включав яскраві кольори, вільні фасони та натуральні тканини, велику кількість прикрас з бісеру та шкіри, максимум свободи та натуральності. Жінки й чоловіки носили довге волосся, часто прикрашаючи його стрічками, платками або банданами.

Для створення образу я обрала тіні з улюбленої палітри того часу: відтінки зеленого, коричневого та мідного (акцент робився саме на очах). На губах біжевий відтінок олівця та трішки блиску в тон. Рум'яна в персикових відтінках підкреслюють натуральність образу та гармонійно об'єднують весь макіяж.

Можу сказати, що багато чого з культури хіпі мені близько, бо ж творчі люди завжди прагнуть розширювати рамки, пізнавати світ та ставати більшими та щасливішими, ніж прийнято в суспільстві. Хоч, звісно, канабіс хай вже краще буде в косметичних або медичних баночках, та й щодо романтичних відносин я доволі старомодна 🙃.