Христина 🌺

Пусті баночки

Пусті баночки

Сьогодні ще навела порядок в своїй мальовничці 😮‍💨

1. Туш Eveline sexy girl. Взагалі, для мене в Eveline всі туші класні. Тут якість значно перевищує ціну, вони сміливо можуть конкурувати з люксовими брендами. Ця туш мені сподобалась. Проте вона не на кожен день. Вона здатна " коли зовсім немає вій" перетворити їх на " вії як віяла". Виходить просто сценічний ефект. Тут 10/10.

2. Кремові рум'яна Lamel. Я читала багато позитивних відгуків про них. Але мені вони не зайшли. Перше, що бентежить: якщо вони на лиці, і випадково дотулився руками, то будуть плями, бо вони кремові. Повторно наносити впродовж дня так, як сухі- теж не вийде, буде видно. А ще мене від них дуже висипало... точно знаю, що від них, і тільки по лінії нанесення. А ще запах...не люблю такого інтенсивного запаху в декоративці. 2/10.

3. Блиск для губ Hean. Ефект збільшення. Мені сподобався, гарно переливаються блискітки. 8/10. Зняла 2 бали за пензлик...тут хотілося б його більшим і ширшим.

Пусті баночки
Пусті баночки

-. Ще одна туш Eveline look up. Вона мені ідеальна на кожен день. Дуже природні вії виходять з нею, обʼємні і водночас як свої. Неодмінно буду купувати її знов. 10/10

І олівець для губ Aden. За таку ціну можна купити кращий. Точиться погано, ломиться стержень. Олівець при нанесенні може ранити губи, за рахунок дерева. Сушить губи, слабенька пігментація. До кінця навіть не використала, бо просто не змогла дати раду з ним. 1/10.