Iryna Koval

Mermade What a Melon

Mermade What a Melon
Mermade What a Melon

#MermadeWhatAMelon

Спершу, дозвольте мені сказати про аромат цього продукту - це справжній солодкий, спійманий на піку сезону кавун. Він ніжно огортує шкіру і створює справжню атмосферу літа кожного разу, коли ви відкриваєте баночку.

Що стосується самого скрабу, то він просто чудовий. Кристали цукру ніжно відлущують ороговілі клітини шкіри, роблячи її дивовижно м'якою та гладенькою. Мені особисто подобається використовувати його під час вечірнього ритуалу догляду за шкірою - це справжній спосіб розслабитися після напруженого дня.

Окрім цього, скраб містить натуральні інгредієнти, які дбають про шкіру, роблячи її здоровою та сяючою. Матуюча рисова пудра та насіння полуниці - природні скрабуючі ексфоліанти, котрі делікатно скрабують шкіру та активують регенерацію клітин. Амінокислоти олії жожоба зволожують та захищають шкіру, збагачуючи її вітамінним комплексом. Я ціную, що Mermade приділяє увагу якості своїх продуктів.

Цей продукт належить до нового покоління гелів для душу. Він має неабияку текстуру - нагадує справжній слайм, але корисний для шкіри. Гель чудово піниться, потрібно зовсім небагато продукту для створення об'ємної піни, що робить його економним у використанні.

Аромат слайм-гелю - це справжня розкіш, соковитий кавун піднімає настрій і залишає на шкірі ніжний аромат, який тримається достатньо довгий час.

Що стосується очищувальних властивостей, гель Mermade виконує своє завдання чудово. Моя шкіра після використання виглядає шивковостою і здоровою. Гліцерин у складі формули запобігає втраті вологи та підтримує оптимальний рівень зволоження, алое вера підвищує пружність та еластичність шкіри. Також важливо відзначити, що цей продукт не викликав подразнень або сухості шкіри.