Христина 🌺

Базовий набір для рук і ніг…

Базовий набір для рук і ніг…

В мене було дуже багато скарбів і кремів для ніг. Ефект, звичайно був, але він не тривалий і не такий, якого б хотілося.

Потім я вирішила зекономити і почала використовувати скарби і креми для тіла на ноги. Думала, що це маркетинговий хід...і те, що для тіла, підійде і для ніг.

Але це не так... І зрозуміла я це цього літа, коли ноги стали сухі-сухі і нічого не допомагало. Шкіра була дуже груба і це спричиняло дискомфорт.

Вирішила купити пілінг- скатку Shelly. Так, це покупка під впливом клубу...

Ефект побачила після другого використання: дуже гладенька стала шкіра, все згладилось і позлазило непотрібне. Склад тут досить достойний.

А тепер власне про шок. Чоловік в суботу виконував хатні роботи, і сильно обмазав руки силіконом. Чим він тільки їх не мив, і яку хімію не використовував- безрезультатно. Був липкий весь він, і липло все, до чого доторкався😂. І тут я згадала про цю скатку. 1 хвилина- і руки повністю чисті😳.

Це, до речі, єдиний продукт з моєї косметики, який він признав😅.

Базовий набір для рук і ніг…

Для ніг дуже сподобався, шкодую, що взяла меншу банку ( на пробу). В мене з 5% сечовини. Шкіра ніг гладенька, не задирається, не загрубіла.

І крем для рук. Теж чудовий варіант. В мене з кератином, срібло, екстрактом арніки. Запах приємний, ніжний, не навʼязливий. І що мені дуже подобається- зникає через 5 хвилин.

Тож для себе зробила висновок, що крем і скраб для тіла - не завжди підходить для ніг. Має бути все окремо👌.

Набір дуже рекомендую!!! Звичайно, можна пошукати і щось дешевше, але це той випадок, коли якість повністю відповідає ціні.