Mila__Mi

Денний крем з екстрактом гранату та олією жожоба Lapush

Денний крем з екстрактом гранату та олією жожоба Lapush

Це вже третій засіб який я спробувала у Lapush. Першими були глиняна маска, залишаю посилання на детальний відгук про неї ⬇️

https://club.makeup.com.ua/post/15155/
Та сироватка з кофеїном, також залишаю посилання на допис ⬇️

https://club.makeup.com.ua/post/17075/

Тож ділюся своїми враженнями про крем:

🔸Дизайн у крема, як і в інших засобах бренду мінімалістичний, мені подобається
🔸Пляшка виконана з пластику, що трохи дивно, адже сироватки бренду знаходяться в скляних пляшках 🤔 До того ж сам пластик неякісний та з часом кришка на ньому ламається на шматки.
🔸Всередині знаходиться колба, яка при використанні крему (при його зменшенні у пляшці) підіймається. Дивлюся багато хто зараз робить такі пляшечки для своїх засобів. Вперше побачила таку колбу у тональному від Chanel
🔸Взагалі сам формат зручний, коли не любиш лізти пальцями в крем
🔸Дозувати крем можна за допомогою помпи-дозатора, працює добре, не ламається.

Склад у засоба натуральний на 90-95% з основних компонентів можу виділити: екстракт гранату та олію жожоба, гідролізовані протеїни рису, екстракт ромашки, лецитин, екстракт ламінарії, алое вера, інулін, олія авокадо, алантоїн, Пантенол, гіалуронова кислота та гліцерин.

І є два сумнівних компонента, які викликають багато питань, адже виробник вказує, що склад натуральний.

А питання ось до цих компонентів:
Амоній сополімер (Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer) - синтетичний стабілізатор, загущувач та плівкообразовувач 😳 Може викликати подразнення шкіри та слизових оболонок.
Феноксіетанол - консервант, може викликати алергію та подразнювати шкіру.

Ось такі от справи 🙄

🔸Аромат:

Мені пахне трояндою. Я не любитель подібних ароматів, але він тут доволі приємний. На шкірі відчувається ще деякий час.

🔸Консистенція:

На відео показала вам як він дозується та розподіляється. Ось ще одне питання до розподілення 🧐 Він наноситься не як звичайний зволожуючий чи живильний кремчик, а як легкий SPF, при розподіленні треба кілька хвилин втирати його у шкіру, щоб він повністю поглинувся та щоб пішли он ті білі смужки ... На відео погано видно, але на шкірі обличчя їх ну дуууже видно, поки крем повністю не вбереться.

Купляла цей крем в квітні місяці, користувалася пізніше, але все одно ще було прохолодно, на диво. Якраз в такий, ще доволі прохолодний період моя шкіра схильна до сухості. Почитавши відгуки на крема від бренду я зрозуміла, що вони всі слабенько зволожують. Тому я і обрала для себе крем саме для сухої шкіри в надії, що він хоч якось врятує мою шкіру від сухості...

🔹Перше - це слабке зволоження, саме на холодний період (його взагалі не відчутно, навіть з сироваткою). На теплу пору року, його в принципі вистачає, але залишається відчувається наче плівки на обличчі 😬 неприємно.

🔹По-друге, що побачила - це початок забитих пор, крем схильний до створення комедонів. А в мене і без того шкіра схильна до них.
🔹По-третє - після 2-2,5 тижнів в мене почали з'являтися точкові запалення в виді маленьких прищів, або гнійних пробок (на фото лише один такий фрагмент подібного прояву).

Сказати що я була в шоці, нічого не сказати. Це другий (натуральний крем) за все моє життя який викликав таку реакцію ... До того подібна реакція могла виникнути від не дуже якісного крему, ну там зрозуміло чому, а тут, це взагалі що таке ?!🤷🏻‍♀️

Я змінювала у догляді інший крем і все проходило. Потім через тиждень, півтора поверталася до крему від Lapush і та сама реакція.

Не заперечую, що це могла бути індивідуальна реакція, але вона була і рекомендувати його я звісно не буду 🤷🏻‍♀️

Були у вас негативні реакції на натуральну доглядову косметику?