Strange Love

Перетнула 333 333 переглядів: Розпаковка замовлення-нагороди

Перетнула 333 333 переглядів: Розпаковка замовлення-нагороди

На жаль, на кордоні були дуже великі затримки, тому посилка не встигла прийти в день, коли я перетнула ту саму межу. Зате тепер у мене нова ціль - 400 000 переглядів. Та й поява нарахувань за продані додає особливого стимулу писати якісно та розгорнуто. Бо завдяки моїм оглядам, щодня в середньому 3-4 товари потрапляють у ваші руки. Це такий заряд позитиву, що не дає мені зупинятися.

І так, що ж у моєму замовленні-нагороді?

• Гель для душу Tesori d'Oriente Karma. Новинка бренду!Почитала, що ароматом нагадує парфуми Tom Ford "Soleil Blanc" та Maison Martin Margiela "Beach Walk". Так і є! Запах просто неймовірний! Кокос, бергамот, сонячні ноти. Однозначно рекомендую! Хочу взяти ще дезодорант з цим пляжним ароматом.
  • Сироватка для вій Vipera Rehash Eyelash Serum With Bimatoprost. Бо я втомилася від своїх коротких вій.
  • Найпікатніша частина замовлення. Подарунок для чоловіка за всі вислуховування новин з Makeup Club та допомогу в конкурсах. Два Tenga Egg. Взяла різні рельєфи, які ми ще не пробували до цього. Планую зробити розширений відгук. Мені ж не вперше порушувати табуйовані теми тут 😏