Порівняємо 2 засоби Алое ?
Himalaya Herbal чи Sesderma ?
Привіт, красуне !
Сьогодні я хочу порівняти два алоє засоби :
1. Гель для вмивання від Himalaya Herbal
2. Sesderma HİDRALOE - алоє гель загального користування
Ви скажете, що засоби різного призначення і навіщо їх порівнювати?!? Так і є ! Проте, мій косметолог радила мені засіб від Sesderma саме для вмивання обличчя.
Тому і назрів такий чудовий допис ✨
Від виробника :
Himalaya
Це засіб для обличчя, який завдяки природним властивостям алое віра заспокоює, зволожує і охолоджує шкіру, роблячи її м'якою та еластичною.
Sesderma
Цей унікальний засіб для догляду за тілом і обличчям, має чудові ранозагоювальні, бактерицидні і тонізувальні властивості. Гель пом'якшує, заспокоює та відновлює навіть дуже чутливу шкіру, даруючи неперевершене відчуття свіжості і комфорту.
Зовнішні дані 🍒
1. Himalaya
Виглядає , як лист алоє , пляшечка та сам гель зеленого кольору. Зовнішній вигляд нагадує нашумівший гель від корейського бренду Holika Holika. На лицьовій стороні надпис білого кольору : назва бренду , призначення та властивості.(на фото видно, що надпис зтирається, це з перших днів використання і візуально дешевить засіб) Зворотня сторона розмістила на собі наклейку зеленого кольору.На ній вказаний склад , дата , адреса виробника, товарні знаки. Кришечка також зеленого кольору. Відкривається і закривається легко. Сам гель досить густий, тому проблем з перебільшенням немає.А от залишки на кришці залишаються і утворюють досить не естетичний вид.
В прекрасному листику алоє 165 мл гелю
2.Sesderma
Перше, що хочу зазначити, це картонна коробка з віконечком, яка придає "солідності" данному гелю.
На коробці вказана вся необхідна , детальна інформація. Склад, виробник, спосіб використання, поради щодо використання 7 мовами , дата,товарні знаки. Додатково паперова інструкція-вкдадиш.
Пляшечка прозорого кольору з білим зручним дозатором. На собі зберігає теж певну інформацію, це зручно, адже більшість з нас не зберігають коробку на протязі всього користування.Всередині пляшечка зберігає у собі 250 мл зеленого гелю.
Бали :
Himalaya 0,5
Sesderma 1
Аромат 💚
Himalaya
Має легкий, ледь помітний, освіжаючий та приємний аромат.
Sesderma
Має більш виражений аромат трав'яно-лікарський.Нагадує настоянку чи сиром від кашлю. Мені не дуже імпонує
Бали :
Himalaya 1,5
Sesderma 1
Враження від використання
Himalaya
Для вмивання потрібна маленька горошина гелю. При натисканні від густий,наче желе , проте потім від тепла рук трішки тане. При нанесенні на обличчя утворює незначну м'якеньку пінку,яка добре видаляє шкірний жир. Але опісля обличчя досить стягнуте і відчувається сухість . Вже через 5 хв хочеться нанести крем і пожирніше. Охолоджуючого, освіжаючого чи заспокійливого ефекту, як обіцяє виробник, я не помітила. Косметику змиває посередньо і не з першого разу.Враження - просто вмивашка ! 🤷♀
Sesderma
Дозатор видає порцію гелю для 1 застосування. Для мого обличчя трішки забагато. Спочатку враження неоднозначні були,адже засіб зовсім не піниться і наче трішки "жирнуватий", як справжній алоє. Притому у складі жодної олії не використовується! Але про склад поговоримо пізніше.
Цей ефект не зникає і після змивання водою. Але вже після того, як протираєш обличчя паперовим рушником , відчувається мега зволоження зсередини! Чесно, я Очманіла, коли вмилася ним 1й раз, адже мож обличчя почувало себе так вперше! Це дуже приємне відчуття. Він дійсно має зволожуючий, заспокійливий, пом'яксуючий ефект. Шкіра почувається пружною і еластичною. Гарно змиває косметику. Вау!
Бали :
Himalaya 1,5
Sesderma 2
Про склад
Himalaya
Чесно кажучи, враження неоднозначні. Адже склад на деякий сайтах і на пляшці відрізняється. І таке ж диво з кремом цього ж бренду . На сайтах і на пляшці країна виробник ОАЄ і рік виробництва той самий 🤷♀
Екстракт алое аж на 7му місці в списку, після сульфату . Саме тому ні про яке заспокоєння чи зволоження і не говорить моя шкіра ! У складі є 4 сульфати.
На Мейк Ап немає цього гелю.На інших сайтах я відповіді не отримала !
Sesderma
У цієї фірми теж є розбіжності.
Проте на моєму флаконі екстракт алое знаходиться на 2 місці в списку. І моя шкіра це відчуває. Є спирт, але він йде вже після алоє і виробник обіцяє, що його вміст зовсім маленький. Я звернулася для уточнення розбіжностей на Мейк Ап і звісно ж отримала відповіть : "у зв'язку з регулярними змінами продукції виробниками, інформація на сайті не завжди встигає вчасно оновлюватися. Інформація по партії буде перевірена і виправлена."
Дякуючи гарній роботі MakeUp і їх швидкій відповіді я віддаю перевагу Sesderma !
Бали :
Himalaya 1,5
Sesderma 3
Висновки
Чесно кажучи, я починаючи порівняння не очікувала таких сюрпризів зі складом!) А також хочу сказати, що Sesderma мене дійсно приємно вразив не тільки, як засіб для обличчя . Тому, з часом , хочу зробити на нього повний і більш детальний допис . Про його функції і чарівні властивості 💚
Дякую за увагу 🍍
Коментарі (0)