DARIIAKOVACH

Моя шкіра. CeraVe/Hollyskin (багато тексту)

Все життя я мала чисту шкіру. Це навряд генетика,скоріше спосіб життя. Не було збудників,чинників,факторів для проблемної шкіри. Прищики 1-2 могли з'явитись в жіночий період,та і все.

Я ніколи не задумувалась,що за шкірою потрібен якийсь ДОГЛЯД, а не просто вмиватись водою.

Маю зазначити,що через сферу роботи макіяж в моєму житті з'явився дуже рано,у 5 років. Повна програма,не лиш гігієнічка.

А вже з 12 я все більше і більше наносила косметики на постійній основі.

Демакіяж був міцеляркою від garnier, яку я просто змивала водою.

Років у 16,вона вилізла мені боком (хоча я все ще думала,що у мене чисте обличчя)

У мене з'явились дрібні комедони в зоні лоба

Вони дрібні,ледь помітні,але ж є,шкіра не рівна

Тож у 20 я вирішила,що час настав

Я поняття не мала,що до чого. (Чесно і зараз не дуже розуміюсь) але дядько Гугл мені допоміг знайти блогерів,косметологів і тд. Аби зрозуміти,що цей гель (CeraVe) тоооочно прибере всі недоліки.

Тож. Я купила його.

І побачила результат вже за два тижні. Моє обличчя стало більш гладеньким,пружнім,та прищиків майже не з'являлось (у період)

Але комедони так і не йдуть геть. (Дивно правда?🤣)

Три місяці я чекала результату,якого так і не відбулось.

Потім війна,3 місяці не вдома,та жодного догляду. Почались страшні (для мене) висипання через стрес. Раніше ж ніколи прищів не було,а тут 5-6 стабільно в різних місцях.

Повернувшись додому,я вирішила почати слідкувати за собою знов.

Мені під руку потрапили відео блог-косметолога про кровавий пілінг,мовляв від всього позбавить (від всього поганого)))

І я вирішила купити Hollyskin (на нього було менше негативних відгуків,менша ціна,адже всі кошти йдуть на фронт чоловіку,тож поки пауза з моїми "хочу")

Через місяць (2 рази на тиждень) використань,я бачу 0 комедонів. Чисту і пружну шкіру

Магія?

Тож точно можу радити🙏🏻

А от спф крем все ще шукаю (поки маю від Hollyskin, але спф 30..)

Дивлюсь на Missha та La Roche Posay (якщо користувались дайте відгук будь ласка)

Така от історія 🤷🏻‍♀️

Дякую усім,хто дочитав)

Світла,тепла та миру 🫶🏼

17 грудня, 2022
DARIIAKOVACH
17 грудня, 2022