Iryna Koval

Бальзам після засмаги

Бальзам після засмаги

Ніколи не нехтую захистом від сонця, але в останній літній день сталася канонічна подія - я обгоріла🥵

Одразу побігла в магазин у пошуках SOS-засобу і першим під руки потрапив "Біокон".

Легка прозора текстура цього бальзаму та зручний аерозоль роблять нанесення приємним і комфортним. Він швидко вбирається, не залишаючи жирний блиск на шкірі. Має приємний свіжий аромат.

Бальзам містить велику кількість пантенолу, а також екстракт алое та вітамін E, які усувають запалення, інтенсивно зволожують, знеболюють, прискорюють регенерацію клітин, загоюють та відновлюють шкіру, мають антиоксидантну дію.

Після тривалого перебування на сонці моя шкіра дуже почервоніла та потребувала негайного заспокоєння і відновлення, і цей бальзам зробив чудо. Після нанесення відчувається холодок та свіжість, засіб миттєво зняв почервоніння і надав відчуття зволоження. На наступний день після використання від почервоніння не було і сліду, зʼявилася рівномірна засмага. Я також помітила, що бальзам допомагає підтримувати засмагу без лущення.

Дівчата, нехай ця історія слугує нагадуванням: завжди пам'ятайте про сонцезахист!

Проте, якщо вже сталася ситуація, схожа на мою, то "Біокон" - це дійсно надійний засіб, який заспокоює і зволожує шкіру після засмаги, миттєво знімає печіння та сприяє швидшому відновленню шкіри.