lady_Julii

Bielenda Dr Medica Acne Dermatological Anti-Acne Liquid Tonic

Bielenda Dr Medica Acne Dermatological Anti-Acne Liquid Tonic

Склад: ніацинамід, азелаїнова кислота, мигдальна кислота, пантенол, алантоїн

В основі препарату лежить унікальна формула TR-T 3,5 mg/1g, яка складається з високоефективних інгредієнтів, які використовуються у косметології для лікування акне. Активні компоненти глибоко проникають у шари епідермісу, діючи на клітинному рівні. Препарат регулює роботу сальних залоз та поглинає надлишок сального секрету, забезпечує тривалий ефект матовості. Тонік очищує пори та звужує їх. Має антисептичні, бактерицидні та протизапальні добавки, насичує тканини вологою та корисними мікроелементами, необхідними для підтримки здоров'я та краси шкіри.

Вже через кілька застосувань шкіра набуває доглянутого та здорового вигляду. Помітно скорочується кількість недосконалостей, прищі не з'являються знову. Препарат дарує відчуття чистоти, свіжості та комфорту. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Bielenda Dr Medica Acne Dermatological Anti-Acne Liquid Tonic
Bielenda Dr Medica Acne Dermatological Anti-Acne Liquid Tonic

Цей тонік польського бренду Bielenda я побачила на мейкапі. Читаючи коментарі подумала що треба спробувати. Одразу взяла пляшечку і почала тестувати.
Маю проблемну шкіру. Часто турбують висипання, пори розширені, чорні цятки тому намагаюся використовувати засоби з кислотами. По правді кажучи я не пробувала прям ядрьоні кислоти про які всі кажуть, зазвичай беру досить бюджетні товари до 200грн. А якщо пощастить то ще дешевше.
Користуюсь цим тоніком вже 2 місяці і можу розповісти свої враження за цей час.
На жаль я не робила фото до використання засобу, бо я досить важко переживаю це акне і мені не хочеться щоб десь були згадки про мою некрасиву шкіру, тому надіюсь на ваше розуміння.
Отож за 2 місяці використання я помітила дуже позитивні зміни на лиці. Запальні елементи почали з'являтися дуже рідко. Також турбує проблема пігментних плям після прищів, від цього тоніка вони поступово проходять.
Обов'язково буду брати ще одну пляшечку!