Lamel HOPE 🌻Палетка тіней🌻
Свотчі, макіяж та враження від використання палетки 💛
Вчора я отримала нову палетку від Ламель і сьогодні вже спробувала 🤗
Перші враження - дуже сподобалось , давайте дивитись чому саме ☺
- Пакування прекрасне: це матовий пластик з градієнтом , надпис глянцева , виглядає стильно
- Відсутність дзеркала для мене плюс, скільки ж тих дзеркал )
- Ввдтінки мега пігментовані, гарно наносяться, прекрасно міксуються, навіть без бази насичені
- Не красять шкіру (є такі палетки де яскраві пігменти красять очі)
- не подразнюють очі , навіть шимер.
Тому , давайте дивитись Свотчі 🎨
Свотчі
На фото я підписала номерами відтінки , можливо фото переміщаються при додаванні, то ж звиняйте )
Всі свотчі зроблені без бази, просто нанесення пальчиком в один шар на шкіру.
- Матовий бузковий та фіалковий 💜
- Спаркл, ліловий з ліловими переливами, гарний, ніжний , можно соло, можно акцентом, дуже похож twilight з палетки HUDA beauty Desert
- Сяючий сатин, тепло-зелений металік з майже кремовим насиченим нанесенням
- Дуохром, стандартний такий для багатьох брендів , де перехід з теплого лілового до холодного з блакитними блискітками 💙
- Матовий, жовтий жовточок 🍳
- Матовий насичений, як блакитна волошка 💙
- Шимер спракл, найгрубіший помол з усіх, його видно з космосу якщо наслоіти , це теплий металік без явного золота 🥂
- Шикарний дуохром , перехід з рожевого до зеленого сяючого
- Матовий, відтінок як морський бриз чи лагуна
- Матовий, прекрасний лосось, дуже гарний
- Сяюсий сатин, як рожеве золото, дуже насичений
- Дуохром, перехід з теплого лілового до зеленого (є у Ламель такий гліттер)
Ще раз повторю, що всі відтінки прекрасно між собою змішуються , а матові можуть створювати Нові відтінки (жовтий і синий можно замішати в зелений в тд)
Макіяж
Давайте подивимось на макіяж з цією палеткою 🤩
Взалагі, ідей десятки , але щоб вам не було скучно через велику кількість макіяжів, я поки обрала 4 😁
Як я писала вище, я , окрім палетки, брала мінімум інших продуктів, тількі ті, що реально потрібні )
В цьому макіяжі я використовувала :
- Базу для тіней urban decay
- Туш O'Bays з подарункового набору
- підводку Maybelline hyper easy (чорна матова)
- розтушовочні тіні (вершкові матові) палетка makeup revolution 24k , відтінок white gold
- ну і нашу зірку - палетку , відтінки : 5 та 3 на верхню повіку, 6 та 9 на нижню повіку, 12 - на стрілочку , 7 - у куточок ока)
💕
- База під тіні Урбан дікей
- олівчик Голден роуз 406 , 426 та Колор інтенс Банан (хоча тіні такі яскраві , що можна і без додаткової підложки)
- тушь Мейбеллін з набору Surreal
- палетка Ламель , відтінки : верхне повіко 5-1-10, нижне: 11-10-8
🍭🍭🍭
О цей макіяж мені нагадує якісь цукерочки 🍭
- База під тіні Урбан дікей
- олівчик Голден роуз 406
- тушь Мейбеллін з набору Surreal
- Тіні матові темно шоколадні Мейкап реаолюшн длч розтушовки олівця
- палетка Ламель , відтінки : верхне повіко 9-10, переход 1, нижне: на підложку з олівця і матових тіней відтінок 12, у куточок 7.
💜
Можливо ви спитаєте, Алена, а є якийсь варіант по типу сходити за хлібом в магаз чи на каву, а не ось це все яскраве? тоді я відповім, що авжеж є 😁 це макіяж 5 хвилинка і виглядає приємно 💜
- Туш Obays для об'єму
- База Урбан дікей
- Будь -який матовий тауп
- Відтінки з палетки 2-4-8.
Наносимо базу, можна навіть пальчиком наносимо у внутрішній куточок 2 , далі 4 , на нижне повіко 8 і ваш матовий тауп, затемнюємо будь-яким таупом зовнішній куточок , красимо віі. Реально швидкий макіяж )
Такі сьогодні образи макіяжні)))
Але палетка крута, то ж рекомендую 🖤
Дякую за увагу 💕💕
Коментарі (0)