Чим знімати макіяж з чутливи х очей?
Phytorelax Laboratories Bio Phytorelax Detox Charcoal Micellar Make-Up Removing Milk
В продовження теми про очищення хочу розповісти історію довгих пошуків, які нарешті закінчились успішно🤗. Мова піде про мою сестру, яка, попри нормальну безпроблемну шкіру обличчя має дуууже чутливі очі.
Настільки чутливі, що будь-які міцелярки, двофазні засоби викликали алергічну реакцію з почервонінням. Єдине, що підходило - засіб від Ів Роше для зняття макіяжу з чутливих очей, але з певних міркувань цей бренд перестав викликати у нас повагу, тому питання демакіяжу залишилось відкритим.
Я замовила сестрі свої улюблені вершки від White mandarin - дуже комфортний, лагідний та абсолютно натуральний засіб, який мені ідеально підходить...Їй стало трохи краще, але подразнення все ж не проходило.
Дійшло до того, що нічим окрім дитячого крему з пантенолом вона не могла знімати макіяж з очей, якийсь період зовсім не фарбувалася, бо не могла - рятувалася лікувальним кремом з кортикостероїдами 😔.
І ось, вивчаючи асортимент та відгуки на Мейкапі, погляд впав на Міцелярне молочко для обличчя від Phytorelax Laboratories. Почитали відгуки, подивилися склад (він натуральний, містить олії, вугілля, гліцерин та алое) і ризикнули замовити)).
І на превеликий подив після використання цього засобу ніякого почервоніння, алергічної реакції або неприємних відчуттів у сестри немає.
Консистенція густого молочка, макіяж знімає чудово та головне, без подразнень та печіння 🤗. Деякі дівчата радять наносити на вологий ватний диск, бо густе, хоча й на сухому працює добре. Запах незвичний, але неприємних асоціацій не викликає.
Тож, якщо у вас схожа проблема, зверніть увагу на Phytorelax Laboratories Bio Phytorelax Detox Charcoal Micellar Make-Up Removing Milk, поки моя сестра не скупила весь запас Мейкапу 🤣. Також в п ланах спробувати натуральне молочко від Яка, там також натуральний склад, а ще ціна дуже бюджетна)).
Коментарі (0)