Бальзам для сухих та потрісканих губ - Біокон 💙
Рятівник для проблемних губ👄 Фото до/після.
Осінь вже наступила🍂, зовсім скоро почнуться холодні вітра та період опалення. І це саме той час, коли потрібно подбати про наші губки 👄 Бо саме в цей період шкіра губ більш чуттєва та схильна до лущення та тріщин.
Переваги:
Я пробувала різні бальзами від Біокон, не всіма була задоволена, але саме цей мене дуже приємно вразив.
🔹По-перше - бюджетна ціна.
🔹По-друге - дуже гарний склад.
Основні компоненти складу: бджолиний та канделилський віск, екстракт рицину, шавлію, ромашки, чайного дерева, нагідки, прополіс, обліпиха, токоферола ацетат та бісаболол.
🔹По-третє - я обожнюю формат стіку 💄Це зручно та гігієнічно.
Аромат, застосування та ефект:
🔹Бальзам пахне свіжою, трохи солодкою м'ятою 🌿 На губах відчувається той м'ятний присмак 😋😄.
🔹Бальзам жирненький сам по собі, розподіляється добре, незважаючи на віск у складі.
🔹Він добре живить шкіру губ та пом'якшує її.
🔹За кілька застосувань допомогає зменшити подразнення, зняти запалення, позбавляє від початкових заїдів (коли в куточках губ тріщини), при простуді (коли шкіра губ починається ще більше пересихати та з'являються тріщини) - це единий бальзам який загоював мої губи.
🔹Та в цілому допомогає відновити губи 👄 Це маст-хев для сухих та проблемних губ.
Коментарі (0)