Оновлення давно забутої мною Holy Land.
Сміливі фото без фільтрів!
Привіт, дівчат!
Сьогодні хочу вам розповісти про скорочуючу маску для обличчя від бренду Holy Land.
Перед тим про мою шкіру: комбінована з постакне вигляді пігментацію та рубців 🥺, з ними веду постійну боротьбу 💪 і вірю, що поборю!
Про бренд Holy Land: ізраїльський виробник професійної косметики по догляду за шкірою. Спершу я познайомилась ще 10 років тому з їх Іхтіоловим милом Double Action для жирної шкіри. Це був мій перший професійний продукт у догляді за шкірою (після всього перепробуваного з масс маркету і дігтярного мила, в тому числі 😅). Мило мене приємно вразило і перевершило мої очікування 🤔
Згодом почала пошук свого ідеального догляду за обличчям і за Holy Land забула. За цю косметику нагадала мені косметолог, порекомендувавши дану маску. Памʼятаючи приємні враження від мила, я не довго думала і відразу вирішила спробувати 😊
Тепер власне про маску. Маска розроблена для жирної, себорейної та пористої шкіри. Має чудовий склад:
☑️ біла глина - має підсушувальну дію і абсорбує забруднення і надлишки шкірного жиру;
☑️ сірка - має кератолітичну (знищення надлишку рогового шару епідермісу) і антибактеріальну дію, запобігає росту бактерій P. acnes, що викликають запалення;
☑️ оксид цинку - зменшує активність сальних залоз;
☑️ камфора - має антибактеріальну та антисептичну дію, покращує мікроциркуляцію і прискорює обмін речовин.
Мої враження після застосування:
✅ жирність повністю забирає, навіть матує;
✅ дещо освітлює шкіру;
✅ пори візуально стають менш помітними, це дійсно так! (Див . фото)
✅ на наступний день шкіра менше жирніє, ніж зазвичай;
✅ запах! Єдимим мінусом для мене став саме він! Ну надто різкий (за рахунок камфори);
Отже, для власників жирної/комбінованої і пористої шкіри маска буде в самий раз!
Дякую за увагу!
Коментарі (0)