Garnier Fructis Banana Hair Food
Маска 3 в 1 "Банан", живлення для сухого і дуже сухого волосся
Веганська маска з формулою, придатною до біорозкладу, на 98% складається з інгредієнтів натурального походження. Решта 2% - інгредієнти, що забезпечують текстуру та збереження продукту.
Запах цієї маски - вау! Він неймовірно ароматний і приємний, нагадує свіжий банановий коктейль. Отже, вже на старті цей продукт викликав позитивне враження.
Тепер щодо ефективності. Моє волосся схильне до сухості, тому я чекала від цієї маски глибокого зволоження та живлення. І я не була розчарована! Волосся стало помітно більш м'яким та блискучим, а ламкість зменшилася. Ще однією перевагою є те, що засіб можна використовувати як звичайний кондиціонер, маску для волосся або як засіб для легкого укладання.
Щодо складу, він включає натуральні інгредієнти, такі як банановий екстракт, арганова олія та масло ши, які пом'якшать навіть найжорсткіше волосся.
Волосся після використання Fructis Banana Hair Food
У підсумку, маска 3 в 1 "Банан" для живлення сухого і дуже сухого волосся - це приємна знахідка для тих, хто бореться з сухістю волосся. Я рекомендую спробувати цей продукт і насолоджуватися ароматом та користю для волосся.
Коментарі (0)