Олена

Крутий засіб для зняття макіяжу

Крутий засіб для зняття макіяжу

Полюбився мені Ікаров за свою натуральність на стільки, що хочеться поділитися ще одним хорошим продуктом - це двофазний лосьйон. У нього є 3 характеристики, які мені надзвичайно імпонують.

Склад: Rosa Damascenа Flower Water (Rosa Water), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojoba Oil).

Склад продукту мінімальний - рожева вода і олія жожоби. Жодних зайвих згущувачів і тому подібного. І це одна з характеристик, чому саме цей продукт мені подобається.

Запах

Я називаю цей запах трохи зкиших троянд. Він натуральний, без будь-яких парфумів, і більше схожий до запаху чаю з троянд.

Пакування

Скляне пакування - це друга характеристика, яка подобається мені. Я ціную скляне пакування за його екологічність, плюс вони взагалі не обгортають свою продукцію будь-яким пластиком, натомість бутилочка була запакована в картону коробочку. Звісно, я не свята, і купую продукцію в пластику, але коли є можливість купувати продукцію в пакуванні, яке не шкодить природі, то це процес покупки і використання робить набагато приємнішим.

Зручний дозатор. Продукту виливається помірна кількість, в цьому плані він дуже економічний.

Тривалість використання

Економний, мені баночки у 100мл вистачає на дуже довго, що правда, я не кожен день наношу макіяж.

Крутий засіб для зняття макіяжу
Крутий засіб для зняття макіяжу
Крутий засіб для зняття макіяжу

Засіб для зняття макіяжу 5/5

Я спеціально відзняла відео, щоб був видний результат. Я застосувала водостійку туш від LCF, не водостійку помаду, яка розмазується, якщо її змивати водою і стійкий червоний блиск від Maybelin (більше про його характеристики можна прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/11797/ ). Зі сводчами я проходила 10 хв і тільки тоді почала змивати. Спойлер - макіяж знявся шикарно.

Засіб для масажу.

Через те що тут і вода, і масло, робити масаж по цьому засобу дуже приємно. По шкірі, що ковзає,і робити масаж набагато приємніше. Масаж я роблю руками або ролером і обов'язково після масажу знімаю залишки засобу, водою або тонером.

Sos засіб для сухої шкіри

Враховуючи склад, інколи я користуюся лосьйоном замість олійок, наприклад, як кремом для рук. Олія жожоби гарно зволожує і пом'якшує шкіру.

Зараз на Make up діє акція, при покупці бренду Ікаров додається Квіткова трояндова вода в подарунок, але, на жаль, саме цей лосьйон закінчився на сайті.

Більше про подарунковий продукт можна прочитати тут https://club.makeup.com.ua/post/16011/