Nata_Po

Чи варто купувати блиски з відтінками?

Чи варто купувати блиски з відтінками?
Чи варто купувати блиски з відтінками?

Я ще досі не можу повноцінно перейти від комфортних та зручних матових помад до блисків, глянцевих помад та подібного. Губи можуть липнути, стійкість не порівняти, волосся прилипає. Але, тренди є тренди і по трошки я намагаюсь теж наблизитись до сучасних нововведень.

Отож, даний макіяж робила кількома продуктами:

1. Олівчик для губ GlamBee Lip liner satin 201

2. Автоматична помада-олівець відGlamBee e 04 відтінку (про них писала тут https://club.makeup.com.ua/post/16466/ ; https://club.makeup.com.ua/looks/17257/)

3. Зверху додала олійки від LN Pro у 101 відтінку.

Трошки розповімпро кожен продукт 201 олівчик має рожевувато-тілесний колір і чудово вирівнює контур губ. Що класно, він застигає, і стає стійким, не розмазується та не стирається з губ. Користуюсь зараз ними на постійній основі.

Помада-олівчик - це моя нова любов. Вони класні, не сушать губи,непогано тримаються, мають гарні відтінки, комфортні та пракитчно не відчутні на губах.

Олійка, хоч вона і рожева візуально, але на губах прозора. Вона не особливо липка, має легкі доглядові властивості, практично непомітний запах. Я ще не встигла в неї буквально закохатись, бо користувалась лише кілька разів, але не була розчарованою) Якщо її наносити на помаду, то потрібно зовсім трошки, чисто, щоб зволожити губи та надати їм приємного блиску. На жаль, як і всі блиски, ця олійка не тримається вічно і трошки вкорочує життя помади на губах.

Мені подобається відтінок помади, який дуже класно підходить під будь-який макіяж, особливо в рожевих тонах.

А в цілому, справді немає сенсу купувати початково кольорові блиски, бо так вони стають менш універсальними. А от якщо ви маєте різних відтінків олівчики та помади, на них зверхуспокійно можна нанести будь-який прозорий чи з блискітками блиск і матимете вау-ефект.

З іншого боку, кольоровий блиск - це самостійний продукт, яким завжди можна підмалюватись будь-де і не потрібно бавитись з помадами, олівчиками, та купою косметики)

Але тут вже вибір за кожною з вас)

Я можу сміливо рекомендувати кожен продукт. Усім користуюсь, чимось частіше, чимось рідше, і не маю жодних нарікань)